Milli teknoloji otomobillere akıl katacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan binbaşı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazılım ile çalışan her programın çalışma anında çeşitli sebeplerle tıkanma , kilitlenme . duraksama sebepleri olabiliyor . Ev cihazlarında kapatır tekrar açarsın , iş makinesi ise makine durur ya da durdurulur , ustası teknisyeni mühendisi bakım ekibi gelir sorun arar . Hareket halinde olan bir aracın kumanda ve kontrolü sırasında yazılım herhangi bir sebeple hataya geçerse ne olacak ? Bir sürü insanın hayatı sadece kıçı kırık bir makinenin doğru çalışmasına mı emanet edilecek . Şöyle güvenli , böyle donanımlı , böyle yedekli martavallarını dinleyemem . İnsanların etrafında son sürat giden bir makinenin yönetimi %100 makine kontrolüne bırakılamaz . Müsait yerine güvenen o zaman uçağı da pilotsuz yapsın bakalım . Nasıl olsa gökyüzünde yoğun trafik de yok . Bakalım o uçağa kaç tane delikanlı binecek .

@paskomya usta, zaten aslan sütüyle ayakta durmak bile zorken, iki teker üzerinde gidebilmek cambazlık gerektirir.;)
ustam şimdi üzdün beni, ben 12-13 yaşından beri içiyorum. yani alkol benim damarımdaki kan gibidir. bu arada amatem dahil 5 kere tedavi gördüm. ister inan ister inanma sadece bir kere alkollüyken motordan düştüm. yaptığım hiç bir kazada alkol ya yoktu yada kaza için etkisi yoktu.
rakı /alkol power asla yabana atmayın...

İsrail in çağrı cihazlarına bomba yerleştirmesi olayından sonra artık yerli yabancı farketmiyor hiçbir üreticiye akıllı cihazlar konusunda güvenmiyorum artık.
İyi niyetli reklam yapılıyor. Ama niyetleri kötü hep.

İsrail in çağrı cihazlarına bomba yerleştirmesi olayından sonra artık yerli yabancı farketmiyor hiçbir üreticiye akıllı cihazlar konusunda güvenmiyorum artık.
İyi niyetli reklam yapılıyor. Ama niyetleri kötü hep.

Bu konusuda haklısın, özellikle akıllı cihazlar takip konusunda tehlikeli. Arabanın modemi açıktaysa fişi çekilirse dünya ile bağlantısı kesiliyor.
Tesla gibi araçlar iphone gibi kapalı kutu, fiziksel bağlatıyı kesme şansı vermiyor.
sadece arabalar değil, android, ios, mac, windows işletim sistemine sahip tüm cihazlar abd dolaysıyla israilin elinde.
10 ay önce ispanya başbakanı israile kınadıktan bir gün sonra tüm ülkede elektrikler kesilmişti, aynı mesajı bize 31 mart 2015 Türkiye geneli elektrik kesintisi olarak vermişlerdi.
"-isediğimiz anda sizi orta çağa götürürüz" demişlerdi.

teknolojiyi kabul etmemek olmaz, ama kullanırken de kendi olanaklarımızı kullanmamız gerekir. bu da kendi cihazlarımızı üretmekten geçiyor. yoksa dışarıda teknoloji alıp TC etiket basmakla bu işler olmaz. gıcık ben nedense telefonumu arasıra evde unutup bir yerlere gezmeye giderim.

Forum istatistikleri

Konular
133,382
Kullanıcılar
459,230
Son üye
sabri erdogan

Yeni konular

Geri