Miraç Kandili

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,240
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Tüm forum üyelerinin ve tüm İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyorum.Soma maden kazasında yaşanılan acıların bir daha hiç yaşanmaması dileğimle.Saygılarımla.
 
İstifade edebilmek dileği ile... Herkese hayırlı geceler...
 
Dua ederken, aglarken, yada hayal ederken, gözlerimizi kapatmamizin sebebi; En güzel şeylerin gözle degil, KALPLE Hissedilmesidir.Hayırlı kandiller dilerim..

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Hayırlı kandiller değerli ustalarım. Allah günahlarımızı affetsin ve siz değerli ustalarımız her türlü elektrik ve diğer kazalardan muhafaza etsin. Dualarımız siz değerli ustalarımız ve tüm müslüman alemi için.
 
Bu gece 70 bin alemi temaşa eden Resul-i Ekrem aleyhi selat-u selam bizlere birçok müjdelerle geldi.Bir nevi bir babanın elinde şeker ve hediyelerle eve gelip cocuklarını sevindirmesi gibi bizi sevindirdi. Allah ın selamı rahmeti ve bereketi onun üzerine olsun.Allah bütün müslümanları gaflet uykusundan uyandırsın.Birlik içinde bir olmayı nasip etsin.Üzerimizdeki kara bulutları kaldırıp nurlandırsın, aydınlatsın, güç,kuvvet,aklı selim,dinimizi anlamaya anlatmaya ve yaşatmaya bu geceyi vesile etsin.Hayırlı miraç kandilleri ile......
 

Forum istatistikleri

Konular
129,107
Mesajlar
923,318
Kullanıcılar
451,426
Son üye
abdullahse

Yeni konular

Geri
Üst