mm440 f003 hatası

volky

Üye
Katılım
14 Mar 2008
Mesajlar
392
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar protal vincin büyük kanca ve araba yürüyüş sürücülerinde ara ara f003 hatası veriyor. bu hatanın sebebi belirtilen sınırlar dışında şok yük ve besleme gerilimi yetersizse olur yazıyor.
besleme gerilimi fazlar arasında 425 v a kadar yükseliyor ama düşük değil. motorlarda da sıkıntı yok sürücüye harici topraklama bile çektim genme arıza veriyor başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sewinirim.
kolay gelsdin hepinize
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
enerji alma kömürlerinde sorun olabilir zaman zaman temas sorunu oluyordur.buda enerjide dalgalanmaya yol açar.
 
mrb lar kolay gelsin sürücünüzde dc baralarda sorun olabilir şöyle bi sorun olur baralarda oksit varsa besleme kond zamanla mf kaybederler onları bi kontrol ederseniz bide parametrelreden voltaj ayarlarını iyi çalışmalar
 
fazlararası 425 volt demişssiniz.
Besleme geriliminin sınırlarını (P0210) parametresinden ayarlayın...
 
Son düzenleme:
muhtebel sebeplerı
ana besleme yetersız belırtılensınırlar dışındaşok yuk
cozum yotemı
besleme gerılımı po210 plakadagosterılen sınırlar ıcınde kalmalıdır
 
ya arkadaşlar p0210 olduğunu bende biliyorum ve burdaklki değeri yükselttiğimde de sıkıntı yok bir de kara29 arkadaş o dediklerin zaten yazıyor parametre lşistesinde bende okuyabilirim oradan bana somut çözüm lazım özellikle başına gelen arkadaşlar yazsın dedim bu arada enerji alma kömürü diye bir şey yok sölediğim şey viçteki motor sürücüsü kablo makarasında fırça düzeneği olan bir makina değil.
 
frenleme direnci kullanıyorsundur heralde. direncini ölç mutlaka.. kaç kw sürücün.. genelde tek modüüle halletmeye çalışılır büyük güçlerde ama iki tane gereklidir..
 
Arkadaşım cihaz çalışırken ekrana dc bara voltaj menüsünü ayarla ve takip et.besleme voltajı ölçümü seni yanıltır yanı anlık değişimleri göremezsin. Eğer gerçekten dc bara örneğin 500 vdc değerinin altına düşüyorsa senin beslemende veya cihazın içinde dc voltajın geçtiği role kontakları tam geçirmiyor olabilir. Ekrandaki değerle dc bara klemensinden ölçtüğün değeri karşılaştır aynı olması lazım.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,148
Mesajlar
923,670
Kullanıcılar
451,484
Son üye
Mahmut Gökce

Yeni konular

Geri
Üst