Loudness devresinin tüm şaseleri tam temas ediyor mu? En ufak temassızlık bile kabul edilemez.Bu sapıtma anı kaydettiğim videoda bariz bi şekilde de görülüyor.
Loudness fotoğrafını çektim hocam.
Loudness kartı veya bağlantılarından şüphelenmemin sebebi ton kontrolden dinleme yaparken line in seviyesi %100 olsa bile herhangi bir bozulma olmamasıydı. Üstelik bass tiz seviyesini bile yükseltip denemiştim.
Test kablosu ton kontrol ile input kartlarını test ettiğim aynı kabloydu. Hata olmasına karşı bahsettiğiniz kablo nasıl olmalı hocam cahallığıma verin kafam durduTest kablosu doğru mu? Bu kablo özel şaseleme ile yapıldığı için en küçük hata olmamalıdır. Hata olasılığına karşı 3 lü pre hıdır ve 3.5mm jak yapılarak PC ye giriş yapılabilir.
Bu durumda aksaklık başka nedenlerden kaynaklanıyor.Belki bu seviye yüksek geliyordur deyip Line in seviyesini %10a kadar düşürdüm fakat bir şey fark etmedi. Sadece bozulmaya başladığı süre daha geç başlıyor ama sonuç değişmiyor. Kartları bu sefer 20dk boyunca denedim sonuç yine bozulmaya neden oluyor.
Seni de köteklemek lazım.En son çare ton kontrol ve loudness kartlarını baştan yapmak gerekecek galiba. Özellikle loudness kartı elimdeki grundig kadar bassları yükseltemiyor gibi. Ayrıca böyle sıkıntılar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?