Neco87
Üye
Merhaba
Philips Tv yi yaklaşık 6 yıl kadar masa üstü bilgisayarımın monitörü olarak kullandıktan sonra ev değiştirdim.
Şuan yeni evimde pc ile philips tv yi vga ile bağlantı yaptığımda hiç görüntü alamıyorum.
Sunny tv yi vga ile bağladığımda 6 dakika sonra tv kapanıyor pc çalışıyor. Pc nin çalıştığını harici ses sisteminden anlıyorum.
( Sunny tv çok nadir şekilde 10-15 kez kapandıktan sonra kapanma yapmıyor.)
Ama normal Monitör de hiç bir şekilde kapanma olmuyor.
- Hem tv nin hemde pc nin güç ve uyku ayarlarını kapalı konuma getirdim.
- Ev elektriğinden şüphelendim komple tesisat yenilendi. Ölçüm yapıldı 230 volt.
- Sorun Ekran kartı mı dedim onboard dan denedim değişme olmadı tv lerde sorun devam ediyor.
- phoenix ve Monitor Asset Manager programları ile tvleri monitör olarak tanıttım.
- Ekran kartı ve onboard güncellemelerini yaptım.
Bu konuda bilgi ve tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Teşekkürler.
Philips Tv yi yaklaşık 6 yıl kadar masa üstü bilgisayarımın monitörü olarak kullandıktan sonra ev değiştirdim.
Şuan yeni evimde pc ile philips tv yi vga ile bağlantı yaptığımda hiç görüntü alamıyorum.
Sunny tv yi vga ile bağladığımda 6 dakika sonra tv kapanıyor pc çalışıyor. Pc nin çalıştığını harici ses sisteminden anlıyorum.
( Sunny tv çok nadir şekilde 10-15 kez kapandıktan sonra kapanma yapmıyor.)
Ama normal Monitör de hiç bir şekilde kapanma olmuyor.
- Hem tv nin hemde pc nin güç ve uyku ayarlarını kapalı konuma getirdim.
- Ev elektriğinden şüphelendim komple tesisat yenilendi. Ölçüm yapıldı 230 volt.
- Sorun Ekran kartı mı dedim onboard dan denedim değişme olmadı tv lerde sorun devam ediyor.
- phoenix ve Monitor Asset Manager programları ile tvleri monitör olarak tanıttım.
- Ekran kartı ve onboard güncellemelerini yaptım.
Bu konuda bilgi ve tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Teşekkürler.