Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımın İçin Tesekkur Saskin Hoparloru tekrar yakınlastırınca biraz duzeliyor ama bu seferde baska yerlerindeki renkler bozuluyordu arkadasımı aradım monutorun ayarında manyetik alan duzelten bir ayar varmıs onuda kullanınca monitor kendine geldi
aklınızda bulunsun benim gibi monitore hoparlor yaklaştırmayın vallaha aglarsınız
ama arkadaslar benimde basıma geldi şu manyetik alan olayı dikkatlı olun bendede Woofer var en az 2 mt uzakta tutuyorum artık birde monitor manyetik alandan fazla etkilendiyse ayarlardanda duzelmez bilginiz olsun
benim eski monitör millattan öncesinin di renk ayarı bilen yoktu tek çözüm televizyoncuya götürmekti şimdi monitör ayarlarında manyetik alan işareti olan bi seçenek var ekranı aynen sıfırlıyo ilk günki gibi oluyo aman arkadaşlar dikkat
Kardeş o olay eski tip monitörlerde olur..Artık bu sorun ortadan kalktı..Teknoloji bu.. çaresi üretildi hemen.ne crt nede lcd yeni nesil monitörler manyetik alandan etkilenmez..