motor bağlantı şemaları hakkında yardımcı olurmusunuz???

bigboss_91

Üye
Katılım
4 Ağu 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar sitenizin yeni üyelerindenim. benim bir ricam olucak. ben suanda yaz stajı goruyorum. çalişma saatlaerim ve işim çok ağır oldugu için işten gelince fazla oturamadan uyuyorum. eger bana staj dosyamı hazılamakta yardımcı olursanız memnun olurum.. bn elektrik elektronik mekanık hakkında staj yapıyorum. siteyi fazla inceleyemedim. eğer site içinde varsa bilmiyorum ama bnm motor baglantı şemalarına ihtiyacım var. eğer bunları 1 başlık altında şemalı olarak toplarsanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederim..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Arkadaşım sana cvp verilmemesindeki sebeb ilglsizlikten veya kimsenin bu işi bilmediğinden değil bence.Bu işi ne olursa olsun kendin yapmanı istiyor bu forumdaki ustalar.Kendin hazırlamaz isen bir şey öğrenemezsin bence.Sen hazırlamaya başla takıldığın anlayamadığın konularda yaz o zaman cvp verilir.Başarılar
 
2200arçelik motor bağlantı
 
arçelik 2200morun hangı uçlrına voltaj verelım kı yıkama modunda donsun
 

Forum istatistikleri

Konular
128,907
Mesajlar
921,581
Kullanıcılar
451,059
Son üye
landonor
Geri
Üst