Motor kablo kesiti hakkında soru

karasercan

Üye
merhabalar elime bir makina revizasyon işi geldi makinada 11kw hidrolik motor ünitesi var fakat 4lük kablo yerine 2.5 luk kablo ile tesisat çekilmiş firma motorda bir sıkıntı yok diyor 5 yıldırda çalışıyor motorun çektiği amper 25 civarı olması gerek ama bu kablonun kaldıracagı amper 21 falan diye hatırlıyorum ben mi yanlış biliyorum yoksa makina allaha emanet mi çalışıyor ?

merhabalar elime bir makina revizasyon işi geldi makinada 11kw hidrolik motor ünitesi var fakat 4lük kablo yerine 2.5 luk kablo ile tesisat çekilmiş firma motorda bir sıkıntı yok diyor 5 yıldırda çalışıyor motorun çektiği amper 25 civarı olması gerek ama bu kablonun kaldıracagı amper 21 falan diye hatırlıyorum ben mi yanlış biliyorum yoksa makina allaha emanet mi çalışıyor ?
Mesafe onemli. Çok yakın bir noktadan besleniyorsa sınırda bir değer olduğu söylenebilir.

Muhtemelen 11kw trifaze motordur 29A yapar buna en sağlami 6lik ama muhtemelen antigron 2.5luk tur kaliteli marka dir kaldirir mi kaldirir kablo omru kisa olur izolasyonu isidan sebep ozelligi gider

denemelerde motor kablosu erimeye başladı şansımı seveyim

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,239
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri