Nötrü kestiğim halde elektrik gitmedi

Zaten gerilimi fazdan ölçüyor nötr hep devrede cihaz sadece fazı kesiyor ama nötr halen bulamadık rölede aktif çalışıyor sıkıntı yok

Zaten gerilimi fazdan ölçüyor nötr hep devrede cihaz sadece fazı kesiyor ama nötr halen bulamadık rölede aktif çalışıyor sıkıntı yok

konuyu anladığınızı zannediyorsunuz fakat anlamdığınız çok belli. nötr kopma testini bilen bi elektrikçiyle beraber yapın. çünkü bu testi yapmadan önce devrenin hazırlanması gerekli.

Ev 80 yapımı topraklama yok direk nötr ve faz var büyük ihtimal biyerden nötr vermişler ama elektrikçi de bulamadı peki sadece faz kullanıyorum bu kaçağa girmez demi???

Ev 80 yapımı topraklama yok direk nötr ve faz var büyük ihtimal biyerden nötr vermişler ama elektrikçi de bulamadı peki sadece faz kullanıyorum bu kaçağa girmez demi???
Dağıtım firmanıza derdinizi anlatın onlar kaçak konusunun uzmanı sayılır. Almanlar 2. Dünya Savaşındaki binaları tamir edip şuan hala kullanıyorlar 80 yapımı olması bahane değil.

Dedemlerin evi de 80 yapımı benzer bi tesisata sahipti 1 günümü ayırıp gayet sağlam bi tesisata çevirdim.

Forum istatistikleri

Konular
130,154
Kullanıcılar
453,245
Son üye
alayli34

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri