Anarşik
Üye
Yukarıda elektronikle uğraştığımı belirttim kullandığım multimetre 30 liralık değil, Unit marka. Boştayken 00.0 ölçüyor bunu da fark edebiliyorum. Ayrıca kaçak akım rölesi hakkında bilinmesi gerekenleri biliyorum, takmanın neresi zor? Teknoloji çağında yaşıyoruz her şeyin nasıl çalıştığı ve nasıl yapıldığı her yerde mevcut. Gerekli araştırmaları yaptım .Elimde 4'lük kablo da var dışarıdan gelen elektriği direkt olarak sigortalara vermek yerine kaçak akım rölesi üzerinden geçireceğim bence bu çok zor bir işlem değil.0,5V değeri boştaki Problarla veren ölçü aletleri var, ne dememi bekliyorsunuz? Kaçak Akım Rölesi hakkında ne biliyorsunuz da basit diyebiliyorsunuz? Benden bu kadar arkadaşım, gün yorucu geçti.
Ayrıca elektrikçilere başvurun demişsiniz evde voltaj dengesizliği vardı bunun sebebini sigortaya bağlayacak kadar bilgisiz hepsi. Elle tutulur 1 tane elektrikçi yok bulunduğum semtte. Ben de haliyle kendimce bir çözüm arayışındayım. Elektrikçiyi getirsem toprak var mı desem hiç ölçüm yapacağını da zannetmiyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: