Merak etme arkadaşım vatan toprakları tehlikeye düştüğünde cephenin en önünde ben ve benim gibi düşünenler yer alır merak etme! Tıpkı Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sarıkamış'ta olduğu gibi... Buna hiç şüphen olmasın. Çanakkale'de dedesini şehit vermiş biri olarak oğlumu da alıp her yıl oraları gezdiriyorum ve milli bilinci -elimden geldiğince- gelecek nesillere de aktarıyorum.
Ama ülkemizin üç tarafı denizlerle, dört tarafı düşmanlarla çevrili paranoyasına kapılıp içine kapanık bir üçüncü dünya ülkesi olmayı ben kabullenemiyorum. Ve bu zihniyet sonucu ülkemiz bu gün bu halde. Benim derdim hiç kimseyle değil, zihniyetlerle.
Laflara ve konuşmalara dikkat etme hususunda da kimseden vaaz dinleyecek değilim. Ben ne konuştuğumu gayet iyi bilen biriyim.
Kaç gündür yazdığım yazılarda TAEK ve IAEA'dan linkler veriyorum. Bilimsel ve istatistiksel gerçekler. Karşılığında ne oluyor? Popülist bir-iki gazete haberinden ileri gidilemiyor.
Pekala nükleer santral kurulmasın. Haydi hep birlikte karşı çıkalım. %13
Elektrik kaybını sıfıra indirgedik ve her türlü tasarruf önlemlerini de aldık diyelim. Bu işi çok iyi bilenler olarak size sorum:
Gelişmekte olan bir ülke olarak enerji açığımızı kapatmak için önerileriniz nelerdir? Sizlerden hala bu soruma cevap vermenizi istiyorum. Yoksa "yapmayalım, karşı çıkalım" ucuzculuğuna kaçmak çok kolay!!! İşte yapmak herkesin harcı değildir:
Yıkmak insanlara yapmak gibi kıymet mi verir?
Onu en çolpa herifler de, emin ol, becerir
Sade sen gösteriver işte kubbe budur diye,
İki ırgatla iner şimdi Süleymaniye.
Amma gel kaldıralım dendi mi heyhat o zaman,
Bir Süleyman daha lazım yeniden bir de Sinan.