Öğretmen27
Profesyonel Üye
NA-DE goruntulu diyafon sisteminde zil çalmadan kapı açılmiyor. Bina kapisindan zil calmadan kapiyi acamiyoruz. Zilin suresini kacirdigimizda kapi acilmiyor. Zil basma kosulunu kaldirip daireden kapiyi direkt acamaz miyiz?
Onu yaptim olmadi arkaplan ustam. Foto iyi duruyor eline saglik.Denermisiniz önce ekrana görüntüsü açma ( kapı önünü görme ) tuşuna basın sonra kapı açma ( kapı otomatiği ) tuşuna .
Hangi tuşlar olduğunu bilmiyorum .
Ekli dosyayı görüntüle 109318
Onu yaptim olmadi arkaplan ustam. Foto iyi duruyor eline saglik.
Kablo her dairede fazladan çekilmiş. Dİyafonun arkasında var. Harici bir zil trafosu takıp her daireye de bir sıva üstü buton mu atalım?Kapı otomatiği butonundan ek alınıp bir yolu daireye kadar kablo çekilse .
Kablo her dairede fazladan çekilmiş. Dİyafonun arkasında var. Harici bir zil trafosu takıp her daireye de bir sıva üstü buton mu atalım?
Videoda bahsedildiği gibi zil çalma şartı olmadan da kapının açılması lazım sıkıntı bu. Bunu çözemiyoruz.
Kapı önünden zile basma şartı olarak açılıyor şu anda.
Şu anda birkaç uzman kişiyle de konuştum görüntüyü açtıgında kilide bastığında kapının açılması lazım diyorlar.
O sıralar na de firmasıyla görüştüğümde zile basma şartı oldugunu söyledi ama şimdi kafam karışık. Başka kişilerle de görüştüm.