Tabii senin mantık anca böyle çalışır, sonra başka bir takma isimle gelirsin o zaman ne söylersin Allah bilir. Ben aklı çalışan bu devirde kamuya girer dedim. Herkes memur olsun demedim. Eğer işinden memnunsan veya çalıştığın şartları kabul ediyorsan kamuya gelmene gerek yok. Patronların iş yerlerini kapatıp memur olacağınıda sanmıyorum. Lakin kendi işini imkanı olmayan ve medeni saatlerde çalışmayı isteyen kişi kamuya girmeli, onun içinde sınava iyi hazırlanmalı. Hem sınava hazırlanmak zor gelsin, hem devleti iste olmayınca isyan et!!! Teknik personel kamuda nasıl çalışılır yada özelden nasıl avantajlı olduğunu tam bilemiyor. Kamuda çalışmak öcü gibi gösterilmiş. Bir teknisyen devlette çalışmak o kadar kötü anlatamam diyor, sanki özelde muhteşem iyi şartlar var, günde 8 saat bilgisayar önünde yıllık izni 30 gün, mazaret izni 10 gün, cumartesi pazar tatil, raporu resmi tatili gırla, sonra babam kamuda çalışmak çok kötü, çıksana lale orda çalışma o zaman, mazoşistmisin !!!! haftanın 6 günü sabah sekiz akşam sekiz çalışan, hatta yetmeyip pazarda gelen adam , yıllık izin hak getire, düşükten yatan
Sigorta primi ile çalışan adam işim bu kadar kötü demiyor, bunları görünce deliriyorum arkadaş!!!
Ben bu tip adamlara karşıyım, devlet memurluğu bitirmek yerine özelde şartları kanunda yazan şekilde denetlemesi lazım. Ama olmuyor. En azından şikayeti olanlar iş verenlerle görüşüp şartları anlatsınlar, belki değiştirirler
)) keşke her teknik personelin sağlık çalışanı gibi kamu garantisi olsa, o zaman özel sektörde adam çalıştırmak için kamudan daha iyi olanaklar sunmak zorunda kalacak. Diyeceğim bu eğer aklında kamu varsa, dır dır yapmayı bırak sınava çalış atan. Yada çalıştığın pc ye stajerin oturmasına izin verme