>Genius<
Profesyonel Üye
selçukem her kimse ben o değilim ayrıca kpss'ye hiç girmedim ama bu sene hazırlanıyorum sınava girip kendimi deneyeceğim iyi puan alırsam tercihte yapacağım... mezun olduğumdan beri 2 yıldır özeldeyim işletmelerin hali içler acısı karın tokluğuna çalışıyorlar yani yarın ne olacağı belli değil birde bunun üzerine ağır çalışma şartları, düşük ücretler eklenince işi bilen adamlar kaçıp gidiyor. Sanırım bende öyle yapacağım ve işletmem yetişmiş bir elemanını kaybedecek ayrıca şu an için en iyi seçim kamu olacak gibi görünüyor.
Yelek arkadaşımında dediği gibi özelde çalışan işçilerin haklarını devlet biraz daha garanti altına almalı yani ben kendim için istemiyorum çok şükür maaşım yetiyor, bütün gün koşturmayıda seviyorum ama işte yarın ne olacağı belli değil o insanı strese sokuyor...
Yelek arkadaşımında dediği gibi özelde çalışan işçilerin haklarını devlet biraz daha garanti altına almalı yani ben kendim için istemiyorum çok şükür maaşım yetiyor, bütün gün koşturmayıda seviyorum ama işte yarın ne olacağı belli değil o insanı strese sokuyor...