nasil kendimi geliştire bilirim

Arkadaşlar işleri çabuk kavramak yetenekli olmak girişimci olmak nekadar iyidir ben teknikerim işyerime yeni başladım benden önce çalışan ameliyat olduğu için işe gelmiyodu ben başladığımdada artık gelmicek dendi şimdi birlikte çalışıyoz ama ben tekniker olduğum için servislere beni gönderiyorlar eski elemanında zoruna gidiyo bana hep ters sözler ediyo sanki ben onu ekmeğinden etmek istiyomuşum gibi. Sizce meslek hayatında kişinin kendini geliştirmek istemesi diyer çalışanlar için kötü bişeymi. İşçiler arasında rekabetten kıskançlıktan hatta birbirlerini işten etmekten kurtarmanın yolları nelerdir. Sonuçta herkez ekmek parası için çalışıyo.

Patronlar tüm çalışanları hakkında her türlü bilgiye sahiptir habercileri boldur çalışanının tuvalette ne kadar kaldığına kadar herşeyi bilirler. O yüzden stres yapma. Sen dürüst ol çalışkan ol doğru bildiğini yap gerisini Allah'a havale et.
 
evet analizör dediğin doğru işyerinde mekanikçi adamlar inverterin ayarlarını yapmaya çalışıyo hangi çağda yaşıyoz işi bilene bırakmak yerine ayağını kaydırmaya çalışıyorlar nekadar cahil insanlar var bişiler öğrenmek yerine öğrenen kişileri engelleyip yükselmeye çalışıyorlar.
 
Son düzenleme:
evet cahilik, kıskançlkık çok kötü birşey boş yere insanlarin hakini yiyorlar cahil insanlari kinamiyorum yanliş anlaşilmasin benim sorunum cahil insanlari yücelten insanlara sesleniyorum
 
aynı sorun bendede var.artık allaha havale ediyorum.çünkü ne yapsamda hep ben haksız gözüküyorum...
 
Sayın !Rf4N okulda notlarınızı yüksek tutup üniversitelerin mühendislik bölümlerine geçebilirsiniz. Çok arkadaşım var bizim okula o şekilde geçiş yapan. Yıldız Teknik Üni. Elektrik Müh. eskiden beri geçiş yapanları seven bir okul ben de ordayım. DGS'de puanı kaçtır nasıl gelinir bilmiyorum ama mühendis olursan, o şekilde ezilme şansın daha az oluyor. Sağlığına da dikkat et çalışırken. Herşey kariyer, para değil. Çalışma şartları sağlıksız olan işlerde çalışmamaya gayret göster. Kolay gelsin.
 
DGS ilk başta düşünüyordum ama sonra vazgeçtim inşallah seneye düşünüyom olursa hem bir yere girip çalişirim hem de hafta sonlari ewde veya çalişmayi düşünüyorum inş dilegim herkez istedigi amaca ulaşır ALLAH herkesin gonlüne göre verir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,914
Mesajlar
921,648
Kullanıcılar
451,077
Son üye
vatan1

Yeni konular

Geri
Üst