Navigasyon Cihazı Tavsiye ?

ibrahim_g

Üye
Katılım
24 Eki 2010
Mesajlar
330
Puanları
31
Değerli arkadaşlar şöyle orta yollu 200 tl civarı bir navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Hangi markayı tavsiye edersiniz.
 
Piranha HD aldım 230TL. Oldukça memnunum.
 
Güncel haritaları üctersiz veren yada internetten bulunan güncel haritaların kolayca yüklenebileceği herhangi bir cihaz olabilir bence.
 
Valla elinizde GPS özellikli bir telefon varsa yazılım satın almanızı öneririm.Şahsen ben Iphone kullanıyorum $40'a GPS navigasyon programı aldım gayet sağlıklı ve net sonuçlar veriyor.
Eğer elinizdeki telefon Android ise daha da güzeli TOMTOM for Android var onu da babam kullanıyor :)
200tl vermek yerine bence 50tl vermek daha mantıklı ayrıca yer sıkıntısı şu bu sıkıntısı yok.
tabi sonuçta karar sizin,Benim mantığım bir telefona bu kdar çok para veriyorsak tüm özelliklerini kullanmamız lazım hesabı :D
 
alacagın navigasyon cihazının ekranı olabildigince büyük olmalı 7 inc veya üzeri,bazılarında blutut özellligi var ve arbabada cep telefonu icin arac kiti oluyor.fm vericisi sayesinde telefon sesini radyodan duyabiliyorsun.pirana nın bir modelinde bu özellikler var bir arkadasım vatan bilgisayardan 170 tl civarında aldı.eger paran coksa yukarda arkadasın dedigi gibi navigasyonu olan bir cep telefonu alman dahada güzel.her an yanında olur en azından.
 
açıkarttırma sitelerinde bir iki cihaz gördüm çokta hoşuma gitti

250 tl ye 7 inc ekran, bluetooth, fm transmitter ve geri görüş kamerası var

tek dezavantajı isimsiz çin malı olması. benim için önemli değil.
satıcı için yüzde yüz olumlu yorum yapılmış bu cihazdan ve satıcıdan

uzun lafın kısası alacak olsam benim tercihim bu cihaz olurdu
 
Güncelleme yapabilmelisin aldıgın cihazdan ve ekranı büyük olmalı bu navigasyon cihazı olan fikrim. Arkadasa katılıyorum android işletim sistemli bir telefonun varsa navigasyon programı al daha ucuz daha verimli. (Piranha HD alabilirsin güzel ve kullanışlı )
 
Bence cihazla birlikte kullandığı yazılım da önemli , IGO yazılımı kullanan bir cihaz tavsiye ederim kullanımı basit ve güzel
 

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,689
Kullanıcılar
450,907
Son üye
saitdemircigil

Yeni konular

Geri
Üst