Neden Kompanzasyon kontaktörü?

şok bobini olan bir kondansatöre kompanzasyon kontaktörü kullanmamız gerekirmi yoksa yinede kompanzasyon kontaktörümü kullanmalıyız ?

Kondaş kondansatör tarafından üretilen ZnPP tipi güç kondansatörleri içinde şok bobin vardır, bu özellik neticesi kondansatör devreye girdiğinde çekilen yüksek akım sönümlenir. Ayrıca kompanzasyon kontaktörü kullanılması kondansatör ve şalt malzemenin ömrünü uzatacaktır.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Merhaba,
Öncelikle şu konuya bir açıklık getirelim. ZnPP tip ürünlerimizde ZnPS-ZnPAS te kullandığımız deşarj dirençleri bulunmaktadır. Şok bobini diye adlandırdığınız eleman üründe bulunmamaktadır. Hali hazırda bir sisteme veya yeni bir sisteme ürünlerimiz entegre edilirken kesinlikle Kompanzasyon Kontaktörü kullanılmalıdır. Bu nöans basit gibi görülebilir fakat kullanıcının sistemi için telafisi güç problemler doğurabilir. Tavsiyem konuya çok vakıf olmadan bu takım yorumlarda bulunmaktan kaçınmanızdır. İyi günler.
 
Merhaba,
Öncelikle şu konuya bir açıklık getirelim. ZnPP tip ürünlerimizde ZnPS-ZnPAS te kullandığımız deşarj dirençleri bulunmaktadır. Şok bobini diye adlandırdığınız eleman üründe bulunmamaktadır. Hali hazırda bir sisteme veya yeni bir sisteme ürünlerimiz entegre edilirken kesinlikleKompanzasyon Kontaktörükullanılmalıdır. Bu nöans basit gibi görülebilir fakat kullanıcının sistemi için telafisi güç problemler doğurabilir. Tavsiyem konuya çok vakıf olmadan bu takım yorumlarda bulunmaktan kaçınmanızdır. İyi günler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…