Nereye şikayet etmeli ?

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
Arkadaşlar merhaba. Evimle karşı karşıya hatta afedersiniz yatak odamın tam 10 metre onu diyebilirim minarenin fotosunu paylaşmak istiyorum . Bunu nereye şikayet edeceğim ? Diyaneti aradım camiler münferit hocayla konuşun diyor . Teknoloji bakanlığıni aradım diyanet i arayın diyor . Tuhaf saçma bı durumdayım. Hepsini geçtim minarede böyle bir saçmalık olurmu oda.baska birşey .

Ekli dosyalar

• 20210822_124736.jpg
    20210822_124736.jpg
    239.9 KB · Görüntüleme: 75
Minare de gsm baz istasyonu kurmuşlar.

Kurulu gücü nedir SAR değeri nedir bilmiyorum ama bu tür vericilerin sehir içlerinde olması gerçekten can sıkıcı.

O kadar ki artık bu kurulumları gizlemeyide çok iyi beceriyorlar. Benim iş yerinin deposunun yakınında mezarlık var. Yerden 30 metre yukarıya mezarlık tabelası asmışlar kocaman. Ne gerek var diye düşünenlere diyorum ki o tabelanın içinde verici transponder antenleri var. Zaten tabelanın dibinde istasyon odası bulunuyor.

Bir diğer uygulama da yeşil çam ağacı şeklinde düşünülen istasyon antenleri var.

Sırf göze batmasın diye kamufle ediyorlar.

Ustam baz istasyonu olabileceği aklıma gelmedi hele minarede 😤
Cami bir vakfa aitse vakıf yada dernek yönetimi ile görüşmek gerekebilir.
Camide tarihi gibi duruyor . Yarın bi araştırayım kapısında filan ne yazıyor . Paylaşırım burdan

Merkezi ezan sistemi olduğu için zaten minareye çıkmayan müzezzine şerefelerde bazlardan ezan okuyacak yer kalmamış.

Forum istatistikleri

Konular
129,864
Kullanıcılar
452,726
Son üye
ugur Göktürk

Yeni konular

Geri