Merhabalar Arkadaşlar Yardımcı Olursanız İhya Olurum Vaziyet Resimlerde Anlatacağım Şekilde Normal Duylu Lamba Yerine 4 Lambalı Avize Takıcam
Durumum Şöyle ki;
Tavanda : 1 Kahve 2 Kırmızı Kablo Var Kırmızı Kablolardan Biri Boşta Avizede : 1 Kahve 1 Mavi 1de Sarının Üzerine Yeşil Cizgili Kablo Var Resimlere Geçmeden Önce Not ;
2 Anahtar Var Sağdaki İle Normal Duylu Lamba Yanıyor 2 Kırmızı Kabloya Elektirik Geliyor Kapatıp Soldakini Açıyorum Ozamanda Boştakine Yine Elektirik Geliyor Yani İki Anahtarda Boştaki Kırmızıya Elektirik Veriyor
Üstat Şimdiki Hal Şöyle Sol Anahtar Açıkken Sağdaki Aç Kapa Etki Etmemekte - Sağdaki Açıkken 4'ünün 2si Tam Yanıyor Dİğer İkisi Gİdip Gidip Geliyor Sinyal Yaparmış Gibi Sağdaki Açıkken Oluyor Bu Durum Üstüne Soldakinide Açarsanız Sabit Yananlar Kapanıyor Diğer Yanmaya Çalışanlar Açılıyor Videosunu Ekledim Bu Arada Verdiğiniz Bilgiler Ve Yardımlarınız İçin Tşkr Ederim Elektirik İşine İlk Defa Atıldım Sayılır Edison Gibi Hissettim Olunca Az Bişi Kaldı Sanırsam Yine Yardımcı Olursanız Sevinirim
[video=youtube;nhPnRUzAdEU]http://www.youtube.com/watch?v=nhPnRUzAdEU[/video]
Ustam Oldu Hanımla Cocuk Gibi Sevindik Annem Helal Olsun O Uşağa Dedi(Size Hitaben İnternetten Yardım Eden Biri Oldugunu Söyledim Cünkü Sen Yapma Anlamazsın Neolur Neolmaz Demişti ) Teşekkür Ettim Cok Sağolasın Herşey İçin