Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olanlardan bilgi almak istiyorum
Bir direk üzerine bir kişi ne kadar sürede yapabilir?
Malzeme olarak neler gerekir?
Bu malzemenin adı ne olarak geçiyor?
Busbar sistemlerinde kullanılan yalıtkan bumudur ?
Hocam işte bu benim aradığım, maksadım kuş çarpmaları neticesinde oluşan istenmeyen kesintilere engel olmak, en azından durdurucu direklerde izolasyon sistemini kullanmak, şu firmayı bi arayıp soralım bakalım nasıl yönlendirecekler... Sağolun...
Bizde köprü imalatından önce demiryolu hattını Raychem'in ürünü ile izole etmiştik. (Hat ile köprü altı mesafenin az oluşundan dolayı). Raychem bu konularda bir numara !
(OG) de ALPEK KABLO uygulaması yok. UYGULANABİLİR. Bilhassa Şehir Elektrik Dağıtım Şebekelerinde (ŞEDŞ) . Kitabımda bu öneriyi bulacaksınız. Bu imalat geliştirilebilir ve pek çok yararlar sağlayabilir. www.SehirSebekeleri.com
Bu ürünü sehir dağıtım şirketinde konuşma arasında söyledim, onlarda kullandıkların söylediler ve gösterdiler.
Ürünün iki çeşidi var, biri ısı ile fakat iletkeni içine sokmak gerekiyor, diğeri klips gibi oturuyor iletkeni kaplıyor kurulu dağıtım şebekelerinde kaplamalı olanın kullanılması daha iyi.