kadir yılmaz
Üye
Değerli arkadaşlar O G Kompanzasyonda Gurup Arge EDE marka kompanzasyon rölesi kullanıp da sorun yaşayan var mı? nitekim kurmuş olduğum O G kompanzasyon sistemlerinin hepsinde (bir tanesi hariç) sorun yaşıyorum değişmediğim röle kalmadı onca da ceza ödedim cezalar kurulum maliyetlerinin çok üstüne çıktı hatta 800 KVA lık Harmonik filtreli sistemimde tam 5. kez röle değiştirdim oda yarım arızalı çalışıyor 1 haftadır yanına gidemedim acaba ne oldu zira menüsünde akım trafo oran ayarı gelmiyor tam 4 adet röle geri iade ettim güya yenisini verdiler yeni gelenlerin hiç biri ayarlanmıyor (yahu dalga mı? geçiyorlar ne anlayamadım) Tekrar iade mi edeceğiz bu ne biçim bir iş rölenin biri geri gönderildi diğer 3 ünü de ne yap cam bilemiyorum Benim gibi sorun yaşayan varsa paylaşmak istiyorum, bir de yeni alınan O G röle de arızalı çıktı. Ayrıca Gurup Arge firmasından söylenenlere göre satın almış olduğum A G rölelerde internetten erişimin de olacağını söylemişti ama sonucunda rölelerimi değiştirmek gerektiğini öğrendim. Güya sistemlerimi uzaktan izlemeye göre kuruyordum hepsi boş çıktı arkadaşlar. Ama hepsinden önemlisi Gurup Arge'ye çok kırıldım ta Samsun'a kadar gelmişler de kapımın önünden geçmişler ben de içeride bunlar la uğraşıyorum. Yine de yalnız bırakmayan başka firmalar da var rölelerimin hepsini uzaktan izlemeli, içinde modemi de olan sadece 2 uçlu internet data hattının bağlandığı tip rölelerle değiştirmeyi taahhüt ettiler bakalım sonucunu göreceğiz.