meldrag
Üye
arkadaşım burada selektivite diye bir olay var ve senin burda röle ayarlarında sorun var ve bu selektivite olayı örneğin dm1 yani dağıtım merkezinden 1 noludan 20 noluya doğru trafolara ring li ve xlpe kabloları gidiyor diyelim ve burada öneli olan 14 nolu trofoda fazlar kısa devre oldu diyelim ve bu kısa devere esnasında 2 nolu ve dm1 trafo merkerkezi bu arızayı görmemesi lazım en yakınındaki 11 veya 12 nolu trafodaki kesicinin açması lazım buda milisaniye yarlamaları ile ilgilidir ölenin markaaısnı yazabilirsen sevinirim biz merlin gerin sepamları ile bu işlemi gercekten mükemmel bir sekilde sistem celısıyor.
Ve dm1 deki 150ms yapacağız ve onun önündeki tr1 de 140msn tr2 130msn tr3 120msn tr4 110msn gibi değerler girilmeli bilmem anlatabildim mi eğer bu konu hakkında konusabiliriz beni profilden meil adresini ekeleyebilrsen sana yardım olabilirim tahsin arıkan uşak.
arkadaşımız güzel açıklamış.bunun dışında açma akımlarını da ayarlayabilirsin.
Hücre üreticisi size yardımcı olacaktır ayarlar hakkında. Eğer ulusoy Elektrik se hücreleri 03122670712 biz yardımcı olluruz gerekirse teknik eleman gönderebiliriz.