Odanın Lambasını Yaktığımda Vantilatör Konum Değiştiyor.

başka bir cihazda olmuyor. aydınlatma linyeleri ve kuvvetli akım linyeleri farklı.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
dalga geçmiyorum. ilgilenmek zorunda değilsin.
 
bazı arkadaşlar dalga geçtiğimi düşünüyor fakat dalga geçmiyorum. kışın odanın kapısına uzun süre temas edilmediğinde kapı koluna dokunğumuz an kondansatör boşalmasındaki gibi anlık bir elektrik çarpması oluyor. bu olayı aile fertlerinden yalnızca annem ve ben yaşıyorum. oda da soba yanıyor kapı koluna dışarıdan dokunduğumda anormal bir durumla karşılaşmıyorum. bu durum aynı odadaki sobanın metal gövdesi ve balkon kapısı içinde yaşanıyor. evin başka bir bölümünde yaşanmıyor. kapının ve sobanının herhangi bir iletkenle teması söz konusu değil. ilginç bir durum bende elektrik öğretmeniyim anlam veremiyorum.
 
...kışın odanın kapısına uzun süre temas edilmediğinde kapı koluna dokunğumuz an kondansatör boşalmasındaki gibi anlık bir elektrik çarpması oluyor. bu olayı aile fertlerinden yalnızca annem ve ben yaşıyorum. oda da soba yanıyor kapı koluna dışarıdan dokunduğumda anormal bir durumla karşılaşmıyorum. bu durum aynı odadaki sobanın metal gövdesi ve balkon kapısı içinde yaşanıyor. evin başka bir bölümünde yaşanmıyor. kapının ve sobanının herhangi bir iletkenle teması söz konusu değil. ilginç bir durum bende elektrik öğretmeniyim anlam veremiyorum.


[video=youtube_share;tXu8ALFcmtY]http://youtu.be/tXu8ALFcmtY[/video]
 
...ilginç bir durum bende elektrik öğretmeniyim anlam veremiyorum.
Eğer siz kendinize öğretmen diyorsanız ve kendi sorununuzu çözemiyorsanız, durum vahim.
Benim bildiğim öğretmenler o tesisatı şimdiyekadar darma dağın ederdi.
Eğer siz o sorunu çözemiyorsanız öğretmenlik yapmasanız daha iyi, ben eminim sizin yerinizi doldurabilecek kişiler çıkacaktır. :(:mad:
 

Forum istatistikleri

Konular
128,828
Mesajlar
920,818
Kullanıcılar
450,920
Son üye
cihan.demir

Yeni konular

Geri
Üst