SelamKonu günceldir,nasıl bir yöntem izlemem lazım makinaya takacağım ucu temin ettim bugün, yarın torna aynasına bağlayıp,hangi devirde daha iyi görev yaptığına bakacağım,sonuçları burada paylaşmayı umuyorum,benimki amatör bir çalışma olacak,küçük bir bahçem var ve odunları kesmek bazen yorucu olabiliyor,en azından zamandan kazanmış olurum ama yanlış ekipman kullanmak istemiyorum,teknik olarak tecrübeli arkadaşların olduğunu biliyorum.Motor veya kasnak satıcıları ticari olarak bişey olmaz bu donanımla dumanını attırırsın diyorlar ama ben youtubede ki videoların çoğunun gevsek odunlar dayanıksız ve video çekimi için oraya getirilmiş olduğunu düşünüyorum,hepsi değil ama % 60-70'i böyle...tekrar cevapları bekler hayırlı akşamlar dilerim.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HASAN BEY.BENDE DİP NOT EKLEMEK İSTERİM.TÜM APARAT VE DEMİR MALZEMELER ÇOCUK OYUNCAĞ DEĞİLDİR ÇALIŞMALAR ESNASINDA AZAMİ İŞ KAZALARINA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALIDIR.DOĞABİLECEK KAZALARA KARŞI ÇOK DİKKATLİ OLUNMASINI RİCA EDERİM.Sn.gugulimonta dün vidalı ucu tornada denedim gayet başarılı,
ucu aldığım arkadaşın ismi turhan telefonu *** size de başarılar dilerim yardımcı olmuşsam ne mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?