Odun Yarma Makinası (Vidalı)

kişi kendi nasılsa diğer insanları da öyle bilirmiş der atalarımız.sizide anlıyorum.bu şekilde reklam ve pazarlama yapmaya çalışan çok insan var.müşteri beni arar bu vidadan istiyorum diye ben olur gönderiyorum demem.ne yapacaksın iş hacmin ne ne kadar bir odun yaracaksın diye sorarım.bu sorularım bana müşteride kaybettirdi.inanın en az 6-8 müşteri sorularıma aldığım cevap sonucunda ürün sizin işinize gelmez yapmaz dedim.bende şuan sağ diş var adam diyor traktöre takacam sağ diş traktöre olmaz diyorum.veya 60cm 80 cm odun yaracağım diyor motor güçlü değilse yapmaz diyorum.hiçbir müşterim bana dediğin ürün dışında ürün geldi demedi diyemez.çünkü ürün ne ise onu konuşup gönderiyorum.
lütfen hiç kimse kimseyi iş emek hırsızı ve dolandırıcılarınla karıştırmasın.telefonum 24 saat açık her türlü tecrübe aktarılır.iyi günler.
ddesign kardeş.komple olarak çalışabilir vaziyette monofaze ve treefaze motorlu setin fiyatı hakkında bilgi verebişirmisiniz.Varsa sistem elemanlarını ve değerlerini bildirir katoloğunuz varsa daha iyi olur.(40-50 cm e 80 cm lik) odun kırmak için. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Ustam bu uç hala zor bulunuyor hint kumaßina döndü konuda hortladi kusura bakmayin bu ucdan ariyorumm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,756
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst