OG referanslı kompanzasyonda og kesici açması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zck07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Servet hoca ben biliyordum ama söylemedim demeni bekliyorduk. Şaşırttın bizi.
aklım hiç kesmedi baba ne yalan söliyim biz yıllardır bu bok yiyeni buşingten hemen sonra koyuyoruz . başlıktan hemen sonra koyoruz hatta plug in başlık olrsa giriş hücresine koyuyoruz .
neticei itibari ile atlama olacaksa ark çubuklarında zaten olur.. zaten 6.3 kv bara aralığı 60 santim 34.5 1 metre değilmi? sıkıntı olacaksa baralarda olur . eğer kompanzasyon rölesi ogye açma göndermiyorsa neden açsın oda kafama hiç yatmadı . eğriler baktım grafiklere baktım anlamadım . eskidendi xlp kablo uzun alsın trafonun altına rulo yapalım başlığı değiştirsek ek kalsın muhabbeti. şimdi buşingin ucuna kadar ölçü alıyoruz santimi santimine . kısa gelirse merdiveninin es ini alıyoz . nerede 10 metre xlp kablo kesecek babayiğit günümüzde? varmı aramızda öyle bir delikanlı . ama hani sormak lazım . bir bağlantı kurabilsem kuramıyorum elektrik mantığında bir bağlantı . sen kurabiliyorsan anlat anlayalım ...

Akım trafosu mesafesi ( ısrarla,aynı şeyi
söylüyorum.İnanmak,benim konum değil ) izolasyon seviyesi ile ilgili bir konudur.Uzun süre beklemiş veya yeni alınmış trafoların ilk devreye alınışı,söylediğim sebeple ! sorun olur.1-2 defa açmalı beslemede,bu sorun ortadan kalkar.kA cinsinden verilen değerler ampere çevrildiğinde,
röle set değerlerinin yanlış girildiği veya
hiç el sürülmediği ( yani,5 amper fabrika
çıkışı ) anlamı çıkar.Aldık,sorun yok deni-
yorsa,bizede,hayırlı olsun,Allah kaza bela
vermeden,çalışmayı nasibetsin demek düşer.
2 Metre konusuna gelirsek.Yeni tesisler -
de,trafo buşingleri Plugin başlıklıdır.Bence 2 mt yanına,parantez içinde,normal buşingli trafolar için lafı ilave edilebilir.
Plagin başlıklı tesisler için,bu mesafenin 30-40 cm olması yeterlidir.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,753
Kullanıcılar
454,387
Son üye
Furkan_35

Yeni konular

Geri