İlgi duymadığım kanısına nasıl vardınız.Tüm çözüm önerilerini deneyeceğimi söylemiştim.Millet ayarlar düşük diye çok bağrındı ama arkadaş nedense o konuya pek ilgi duymadı.
İlgi duymadığım kanısına nasıl vardınız.Tüm çözüm önerilerini deneyeceğimi söylemiştim.Millet ayarlar düşük diye çok bağrındı ama arkadaş nedense o konuya pek ilgi duymadı.
Bunlar bilgi değil iş bilmemezlik öğrenmek için bu tecrübeleri kaç para harcadık abi bi bilsenAnladık bilgilisin, beni neden dövüyorsun. Bak şimdi acilde yatıyorum
Üzerinde en az konuşulan konu o oldu Emrullah beyin israrlarina rağmen. Allah kolaylık versin.İlgi duymadığım kanısına nasıl vardınız.Tüm çözüm önerilerini deneyeceğimi söylemiştim.
Servet hoca ben biliyordum ama söylemedim demeni bekliyorduk. Şaşırttın bizi.bir şey daha öğrenmemiz lazım demekki . araştıralım yarın grup argeye sorarız öğreniriz sağolasın . yanlız biz hep yanına koyuyoruz yoksa o topraklama örgüsünü 2.5 metre açmmız mumkün değil.
Baba senin lafının üzerine laf koymak haddimiz değil ama acaba akım trafoları trafonun manyetik alanından etkilenip yanlış değer mi veriyor yakın mesafede. Aslında bu hususta eski ve yeni yerinde sekonderinden bir ölçüm yapılsa şahane bir çalışma olurmuş.13,14,15 amper gibi açma değerleri verdi-
niz.Bu değerlerde açma,röle set değerleri-
nin yanlış olduğunu ( rölede,hiç set değeri
girilmediğini ) gösterir.Onları,eklediğim bilgiler doğrulusunda gözden geçirmenizi öneriyorum.