Aynen katılıyorum.. Haberlerde, kuryelik yapan inşaat müh. çocukları, işsiz üniversite mezunlarını , kalacak yer bulamayan üniversite öğrencilerini… görüyoruz. Herkes üniversite bitirip buluş yapacak filan tarzı hayali görüşlere katılmıyorum. Şuan kuaförler, çırak bulamadığını söylüyor, bu iş çıraklıktan öğreniliyormuş ama herkes üniversite bitirip işsiz kalmak istediğinden malesef durumlar böyle.. Üniversiteler de eskiden daha önemliydi, şimdi her şehirde en az bir üniversite açılması hiç iyi olmadı bence.. Noldu sonuçta neyimiz oldu ? Teknoloji de uçtuk mu ? Güney Kore yi mi yakaladık ? Bütün dünyada kapışılan bir telefon mu yaptık ? Herkesin sipariş için kuyruğa girdiği elektrikli araba mı yaptık ? En azından devlet dairelerinde kullanılan ve yerli yazılımcıları teşvik edecek milli pc işletim sistemi mi yaptık ? Ama bir işi iyi yapıyoruz , şov yapma işi , teknofest… her kanalda bas haberi, ver mehteri , bas haberi ver duyguyu.. Noldu, bol miktarda işsiz üniversite mezunu çocuklarımız oldu.. Bu konu hakkında çok konuşulur ama neyse..