Ben olacakları söleyim mi.Bir adet yöneticimz varki niki de kendisi de meşhur olma yolunda.Şimdi o şahıs gelecek yazacak yazacak tonla yazacak sölücek çizecek oynucak.Konu kapatılmıştır diyecek.nerde demokrasi nerde saygı.Burda çok değerli yöneticilerimiz var Sayın tossun2008 bunlardan bir tanesi,gerekli uyarısını yapar ve çekilir kenara.Keşke tüm yöneticilerimiz öyle olsa ama nerde.Üye arkadaşlardan birtanesi yüksek gerilim hakkında bilaç şey yazmıştı sonuçta yüksek gerilim bu.Demişti ki kontrolsüz gitsek genelde bişi olmuyo her zaman böyle kontrolsüz yapsam olur mu yani o kadar tertbata gerek var mı gibisinden bişeyler sölemişti ben de cevap olarak dedim ki: dostum tedbir müminin giysisidir dedim.Sonra o malum yönetici geldi burası sizin dininizi tartışacağınız yer deil dedi.Oysaki o mizahi verilmiş bir tür tepkiydi.bwenim verdiğim tepki.Sonra beni uyaran kişinin nikine bakıyorum tamamen ürkütücü.Evet Sayın azrail nikli yönetici sizden bahsediyorum.Ve kesinlikle standartlara uyduğunuzu düşünmüyorum.Genelede son sözü söleyip konuyu kapatan siz oluyosunuz; bu yüzen bu yazdıklarım.Ayrıca Sayın ertek68 in başına gelenler benim de geldi.Stant açmak isim göstermekten öteye gövde gösterisinden daha farklı bi boyuta ulaşssın lütfen.Saygılarımla
Sayın mstfmrt yalan dolanla iftira atmayı kesmemeniz durumunda malum yönetici tarafından aynı zamanda uzaklaştırılacaksınızda.
İnsanları yanıltmak ve yönetime karşı kışkırtmak için yazdığınız mesaj baştan aşağı yalan.
Bir defa konunun yüksek enerji ile alakası yok depremin önceden tahmini konusunda bir haber olan https://www.kontrolkalemi.com/forum/serbest-konular/42239-dogruysa-yasadik.html isimli konudur. Bu konuda yazdığınız mesajda yüksek enerji ile alakalı değil deprem ile ilgili bir mesaja cevap yazdınız.
nereye kadar yaşayacaksın .. sen binayı sağlam yap takdir allahtan zaten öleceksen her türlü gidiyosun
TEDBİR MÜMİNİN GİYSİSİDİR! dostum
size cevap yazan ise ben değilim başka bir üye
arkadaşlar kusura bakmayın bu haberi siz din muhabbeti yapasınız diye koymadık buraya...
Daha sonra aynı üyeye cevapta yazdınız.
facebook kaldırılsın mı adı altında açılan başlıkta verdiğiniz ve verilen tepkiler siyasal konuşma olmuyo da neden bunu dini bir konuşma olarak algılıyosun anlamıyorum..rumuzu çok önemli deil ama üyelerden birisi insan vücudunda bulunan bir organı ALENEN,ayan beyan kendi yorumlarına katarken gayet normal;ben böyle bir yorum yaparken neden anormal görülüyo.dini bir konuşma yoktur saygılar...
Bir daha benzer bir girişiminizde uyarı bile yazmakla uğraşmam haberiniz olsun.