Optimum Tu 2004 V

Elinizde yoksa sessiz bir kompresör temin edin
bitane çok gürültülü var depoda ama çok kullanmayıo düşünmüyorum bir ara cnc için basit bir düzenek yapmıştım. buzdolabı motorundan, havayı kola şişesinde biriktirip tabanca ile sıkıyorum sanırım aynadaki talaşı temizlemek için yeterli olur yada tüp kısmına ayrı bir çözüm bulurum. kötü yanı motor çalıştığı sürece en fazla 10 sn de bir havayı boşaltmak gerekiyor, gerçi unutursam ince hava borusu tabancadan çıkıyor, şişe patlamıyor yani
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/sona-yaklaştık.105633/page-10#post-675807
 
Şişe patlamadığı sürece sorun yok, buzdolabı kompresörü varsa emniyet tedbirlerini alarak tanklı bir kompresörde toplayabilirsiniz aslında. Hava tüpleri çok pahalı değil.
 
https://tr.aliexpress.com/item/TASP...2.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.307.l43Pwt
bu tür uçlar çokmu dandik olur, hiç çinden matkap ucu seti alan oldumu açıklamasında hcr61-63 yazıyor ama ne kadar güvenilir bilmem. birde şu var hhss m2 malzeme açıklamada sert metal için uygundur diyor.
https://tr.aliexpress.com/item/cret...b713db5&transAbTest=ae803_5&priceBeautifyAB=3
buzdolabı kompresörü varsa emniyet tedbirlerini alarak tanklı bir kompresörde toplayabilirsiniz aslında
eski kompresörün motorunu çıkartıp buzdolabı motoru taktım oldukça sessiz bir çözüm oldu ama 8 bar dolması için yaklaşık 15-20 dakikja zaman alıyor. eski durumdan iyidir en azından. tabi bu ekovatlarda eksilen yağ ilavesi nasıl yapılır onu bir araştırmam gerekecek.
 
Basınç şalteri koymak istersen haberim olsun. Bi yerlerde 2 tane vardı.
 
Basınç şalteri koymak istersen haberim olsun
Saolasın basınç şalteri var çalışıyor şimdilik.

Bu arada bizim beklediğimiz kötü haber nihayet geldi. Tornayı aldığım firma arayıp ithalatçı firma getiremiyor ürün yok dediler tam 1 ayın sonunda, halbuki aynı gün kargo diye satış yapmışlardı. 7 iş günü içinde para iadesi yapacaklarmış. Bu arada optimum d180 ayarında tavsiye edebileceğiniz başka makina varmıdır, Yoksa d180 arayışına devam mı edeyim. Optimumdaki vario özelliği benim için oldukça önemliydi diye düşünüyorum hız ayarını yapabilmeliyim birde ağırlıkta önemli. @Suat_Kormaz ın makinası aslında çok güzel henüz satmadı ise ama ben karta taksitle almam gerek birde d210 lar 180 e göre çok ağır. Bu çok fazla sorun olurmu bilmiyorum ama beni endişelendiriyor.
 
Suatın makine tam alınacak makine.
 
Doğru ama dediğim gibi şuan sadece kredi kartına taksitle alabilirim. Nakit bütçe ayırmadım makineye. O yüzden ikinci ellere hiç bakmıdım bile.
 
Ankara da iseniz, Ostimde Ergünler Makina var. Ben makinayı aldıktan sonra, grupta tesadüfen konuşmuştuk. 4000-4200 ₺ gibi fiyat söylemişti. d180x300 v d200x300 v olarak çıkıyormuş artık. İthalatçı firma REİS MAKİNA benimkinide onlardan alıp göndermişlerdi, 2-3 gün bekleme yapmıştım. Yeni makinada fiyat biraz yükseldi ise o yüzden getirmemiş olabilirler. Matkap uçlarını zamanında KOÇTAŞ tan 2-3 farklı seri almıştım, Titan kaplama Cobalt gibi serilerden. 4 mm altın kaplama olanla 2 gündür CNC de Alüminyuma delik deliyorum. 500-600 kadar delik var. Oldukça başarılı. Çelik frezeler tat vermedi, ama altın kaplama matkap ucu güzel deliyor.
 
Ankarada değilim Ergünler makinaya baktım ama online satışları yoktu makinaalsat ta vardı ilanları oradan mail yolladım bakalım döneceklermi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…