Oto lastik şişirme pompası komprasörü

tan er

Üye
Katılım
28 Şub 2018
Mesajlar
214
Puanları
1
Tavsiye edeceğiniz lastik şişirme pompası var mı?
Kriterler şunlar:
* dijital göstergeli ve istenen basınca gelince otomatik durabilmeli
* Hiç durmadan 4 lastiği şişirecek kadar güçlü olacak
* Komprasör silindir gövdesi metal ve tecihen piston kolu, dişli grubu v.s metal olacak
* arıza durumunda servis hizmeti alabileceğimiz bir marka olması yeterli.
 
Einhell ürünlerini kullandığım için bu ürünü satın almıştım ,Malzemesi kalitesi iyi görünüyor ama henüz tecrübem yok. 11 bar max ayrıca vakumlamada yapıyor. Amazonda olumlu Müşteri yorumları var.
EJ0Q6h.jpg

EJ0JmM.jpg

EJ0nTy.jpg


Einhell Pressito Akülü Hibrit Kompresör
 
Hayır bakmadım ama Einhell ürünleri kalitelidir. Bu markanın birçok akülü ürününü kullanıyorum. Siz hemen karar vermeyin araştırın müşteri yorumlarını inceleyin.
 
Aklımda çok marka var. ama bilinen meşhur markaları alıp içine baktıktan sonra iade etmekten bıktım. İçini açıp komprasörden bir foto ekleme şansınız olur mu?
 
Değerli arkadaşım için açarsam 2 yıl Garanti etiketini yırtmam gerekiyor o zaman garantiden düşer .Dışarıdan ürünün görmek istediğiniz yerlerini (Ünite kontrol tuşları vb.. ) resimlerini çekebilirim.


PRESSITO için yedek parça
 
Son düzenleme:
Değerli arkadaşım için açarsam 2 yıl Garanti etiketini yırtmam gerekiyor o zaman garantiden düşer .Dışarıdan ürünün görmek istediğiniz yerlerini (Ünite kontrol tuşları vb.. ) resimlerini çekebilirim.
Hocam haklısınız. Ben garantisi bitmiştir diye düşündüm. İlginiz için teşekkür ederim. Bu tür ürünlerin incelemevideosunda maalesef detay bilgi veren bir youtuber olmuyor. Belki ben yaparım bir gün. Cİhaz güzele benziyor ama fiyatta bir o kadar pahalı. Şu an 1000 tl bandında. Bu fiyatın içinde bataryada yok.. batarya dahil olsaydı belki düşünebilirdim. Belki webde ürünün içinden bir kaç foto bulabilirim
 
Yukarıdaki arkadaşımızın verdiği bağlantıda tüm parçalar listelenmiş. Bence aradığınız bilgi için gayet yeterli.

Ekli dosyayı görüntüle 85250
Ekli dosyayı görüntüle 85251


http://www.ch-motor.com/productuseview.asp?id=57
Hocam bu kadar çabuk bu bilgi nasıl geldi? Ben şok... Süpersiniz elinize sağlık. Çok hora geçti. Bu dokümana nasıl ulaştınız?

Michelin MC12264 ürünü var hocam işinizi görür sağlam.

Çok basit ve kalitesiz bir üründür. Kesinlikle tavsiye etmem. Michelin markasına hiç yakışmayan bir ürün. Yukarıdaki Einhell'in patlak resmini ve komprasör motorunu gördükten sonra onun yanına bile yaklaşamaz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,330
Mesajlar
925,401
Kullanıcılar
451,789
Son üye
mwwto

Yeni konular

Geri
Üst