ogame_12 Üye Katılım 6 Mar 2017 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 6 Mar 2017 #1 Arkadaşlar Öncelikle merhaba benim bir sorum olacak otomat ve kompakt şalter hangisi nerede kullanılır. ? Yani biz kompakt şalter yerine otomat kullanabilitmiyiz ?
Arkadaşlar Öncelikle merhaba benim bir sorum olacak otomat ve kompakt şalter hangisi nerede kullanılır. ? Yani biz kompakt şalter yerine otomat kullanabilitmiyiz ?
ademcelik Profesyonel Üye Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,334 Puanları 656 Yaş 43 6 Mar 2017 #2 otomatik sigorta da kompakt (termik manyetik) şalterdir. sadece kısa devre dayanım kapasiteleri termik manyetik şalterlere göre daha düşüktür. Son düzenleme: 6 Mar 2017
otomatik sigorta da kompakt (termik manyetik) şalterdir. sadece kısa devre dayanım kapasiteleri termik manyetik şalterlere göre daha düşüktür.
Konu Sah KS ogame_12 Üye Katılım 6 Mar 2017 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 6 Mar 2017 #3 O zaman otomat kullanmak daha mantıklı değil mi ? Hem ucuz hem daha kısa devre akımı daha duşükte acar ?
O zaman otomat kullanmak daha mantıklı değil mi ? Hem ucuz hem daha kısa devre akımı daha duşükte acar ?
ademcelik Profesyonel Üye Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,334 Puanları 656 Yaş 43 6 Mar 2017 #4 değil mesela kısa devre kesme kapasitesi 6kA ise devrede kısa devre oluşması durumunda kısa devre akımı 8kA ise otomat pert olur. edit: ilk mesajımda kısa devre kesme kapasitesi demişim. Maksimum kısa devre dayanım akımı olarak düzelttim
değil mesela kısa devre kesme kapasitesi 6kA ise devrede kısa devre oluşması durumunda kısa devre akımı 8kA ise otomat pert olur. edit: ilk mesajımda kısa devre kesme kapasitesi demişim. Maksimum kısa devre dayanım akımı olarak düzelttim
Konu Sah KS ogame_12 Üye Katılım 6 Mar 2017 Mesajlar 25 Puanları 1 Yaş 35 6 Mar 2017 #5 Teşekkürler bu bilgiler için