Otomatik kaçak akım kurma cihazı-aparatı

Dejeryan

Üye
Katılım
18 Şub 2020
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
31
Üstadlar merhaba,

Panoya koyduğumuz kaçak akım veya sigortalardan birisi attığında uzaktan bir PLC sinyaliyle tekrardan kurmak istiyorum.
Piyasada bazı ürünler var ancak bu cihazların çoğu 220V AC için yapılmış ürünler, ben ise 24VDC için bu sistemi kullanmak istiyorum.
Daha önce böyle bir aparat kullanan veya ürün önerisi olan bilgilendirme yapabilir mi.?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
AliExpreste araştırma yaptınızmı ?Öncelik ! ,kaçak akımın A,Si tipi olduğunu sağlamak olmalı.Sorununuz,sadece kaçak ise,her firmanın,otomatik kendinden kapatmalı modülleri var.Kaçak akım tekrar kapama modülleri,tekrar kapamayı tesisatı kontrol ederek uygunsa yapar.Sigorta gerçek arıza nedeniyle açmışsa,tekrar kapamayı 2 kere ! düşünmek gerekmezmi ?
 

Ekli dosyalar

  • RED S 4P.pdf
    3.6 MB · Görüntüleme: 0
  • RED S 2P.pdf
    4.6 MB · Görüntüleme: 0
  • CATALOGUE_SIEMENS_EN-sayfalar.pdf
    1.4 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
PLC den 220 voltluk röleyi çektir. röle kontagından da 24 volt geçirerek KAR kurmayı gerçekleştirin. Böylece, hem röle üzerinden işlemi takip edebilir vede galvanik olarak yalıtım yaptırrsınız.
 
Siemens ve ABB nin bunun için cihazları var. Diğer markalarında olacağını düşünüyorum. Bu cihazlar kendi ürünlerine montaj oluyor.
 

Ekli dosyalar

  • F2C-ARI_ok.pdf
    640.6 KB · Görüntüleme: 1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…