Otomosyon Sorusu

google arama satırına aramanı yazıyorsun enter'a basıyorsun...
çay otomatına parayı atıp düğmeye basıyorsun...
hocanın sorduğu soruya hiç bi ilave yapmadan kontrol kalemi formuna konu olarak yapıştırıyorsun...

ALEYKUM SELAM.
Eskiden hocalarımızdan arada okkalı bir şamar da yerdik ( Eskiden eğitimin gerek şartlarından biriydi .) . O da yok . Sonsuz rahatlık.
 
Doğru şekilde araştırma - sorgulama yapmak, annen karnından çıkar iken sizde dahil hiçbirimizin beyninde yer etmiş şekilde gelmiyor. Öğrenmeyi öğrenmek de gerekiyor.
burada yanılıyorsun, anasının karnından çıkan ilk önce memeyi arar ve bulur. yardım etmek tabii ki de lazım. "öğrenmeyi öğrenmek" gerçekten çok güzel bir cümle olmuş. canlıların hepsinde ister genetiğinde de, istersen DNA sında var de. bir çok bilgi ve beceri özellikle yaşamsal olanlar vardır. buradaki soruya ben (ben forum anlamında) cevap verecek olsam. bu genç yarın öbür gün de gelip bana mı soracak? bir panonun başında bir arıza durumunda "dur ben bunu bilmiyorum foruma mı sorayım diyecek?" tamam forumlar yardımlaşma yeridir ama. böyle konularda yardım eden insanlara ihanet eder. eğitim sistemi belki yeterli değil ama, günümüz şartlarına bakarsan öğrenip yapamayacağın şey çok az. hele okulunu okuyorsan yapamamak, bilgisizlik değil bence.
Soruya Uğraşarak biraz daha zaman vererek cevabı yaptım bu arada paskomya isimli abi hayır ukala demedim estağfirullah ama bu konuda biraz zayiftim uğraşarak cevabı buldum teşekkür ederim
bak konya spor "ukala" dedin demedim, diyebilirsiniz dedim. ve desen de umurumda değil. kötüler bazen iyidir/ iyiliktir. "sayemde" demekten nefret ederim ama benim sert çıkışım senin zayıf olduğun yeri sağlamlaştırmanı sağladı. ben (forum) cevaplasaydım. zayıf yerin, daha da zayıf kalacaktı. mühendislik geçer not almakla olmaz. geçer çareler üretmekle olur. ve istemeyi bil. al karala, bildiklerini yaz, eksik yanlış önemli değil. önemli olan senin emeğin. bizler burada hatalarını eksiklerini düzeltiriz. yani çorbana tuz atarız merak etme.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,833
Mesajlar
920,856
Kullanıcılar
450,929
Son üye
tuanayildiz

Yeni konular

Geri
Üst