Ozon jeneratörü hakkında bilgi.

değerli ustalarım, ev tipi ozon temizleme cihazları gerçekten işe yarıyor mu? eğer aramızda kullanan varsa tavsiye edebileceği bir marka model var mı?
Fazlası insan sağlığı için tehlikeli diyorlar.
Akvaryum için almıştım.
Amonyak gazı gibi ilk başta rahat nefes alıyorsun ama sonra nefes alamaz hale getiriyor.

Fazlası insan sağlığı için tehlikeli diyorlar.
Akvaryum için almıştım.
Amonyak gazı gibi ilk başta rahat nefes alıyorsun ama sonra nefes alamaz hale getiriyor.
demek ki 24 saat çalıştırmamak gerekiyor. zaten yorumlarda iyice havalandırın diye yazıyorlar.
marka model nedir ?

demek ki 24 saat çalıştırmamak gerekiyor. zaten yorumlarda iyice havalandırın diye yazıyorlar.
marka model nedir ?
Bendeki akvaryum içindi. Oda için değil.
Balıkları bir kaza(Tuzlu suya elektrik vermeyin hemen çamaşır suyu oluyor.) sonucu öldürünce hurdalığa atmıştım bulamadım.
Çok tuhaf duckduck arama motoruna ozon gazı yazınca sonuçları getirmedi.
Diğerlerinde çıkıyor.
Ekran görüntüsü_2026-10-08_12-19-24.webp

değerli ustalarım, ev tipi ozon temizleme cihazları gerçekten işe yarıyor mu? eğer aramızda kullanan varsa tavsiye edebileceği bir marka model var mı?

Aliexpress. com dan 5-6 yıl öncesi satın almıştım .
Pis bir kokulu gaz yayıyor .

Benim aldığım fotodaki . ( Altta )
Oda - Araba diğer vs . için kullanım .
Seramik ozon plakası ( plaka adeti ? )

Kutu içine alacaktım . Kaldı .
Anahtarlı - zaman rölesi - fan - power kablolu - ışıklı vs gibi - diğer .

Diğer link benzer sayılır .

https://www.amazon.com.tr/Mistaha-Jeneratörü-Yıkanabilir-Temizleyici-Hayvanlar/dp/B0B252D8DX

1_org_zoom (15).webp

değerli @arkaplan ustam, o zımbırtıyı yıllar öncesinden biliyorum ama 5-10 dakika gibi çalışma zaman sınırından bahsediyorlar ve sonra da yanıyor/ bozuluyor diyorlar yorumlarda o yüzden çok sıcak bakamadım. böyle aletler var ev içi için üretilmiş. zaman sınırı yok diyorlar arada kaldım. yorumlar benim için çok önemli ve nasıl kullanıldığı da. çünkü daha önce hiç kullanmadım ve şimdi sağlık sorunları nedeniyle lazım oldu. her türlü fikir paylaşımına açığım. bekliyorum.
https://www.hepsiburada.com/lebron-ozon-jeneratoru-400-mg-h-pm-HB00000WVTD4

değerli @arkaplan ustam, o zımbırtıyı yıllar öncesinden biliyorum ama 5-10 dakika gibi çalışma zaman sınırından bahsediyorlar ve sonra da yanıyor/ bozuluyor diyorlar yorumlarda o yüzden çok sıcak bakamadım. böyle aletler var ev içi için üretilmiş. zaman sınırı yok diyorlar arada kaldım. yorumlar benim için çok önemli ve nasıl kullanıldığı da. çünkü daha önce hiç kullanmadım ve şimdi sağlık sorunları nedeniyle lazım oldu. her türlü fikir paylaşımına açığım. bekliyorum.
https://www.hepsiburada.com/lebron-ozon-jeneratoru-400-mg-h-pm-HB00000WVTD4

Geçmiş olsun ustam .

Verdiğim üst yorumdaki fotodaki cihazı 15 - 30 dk arası kullandım .
Cihazın dinlendirme yapılmasında fayda var sanırım .
Veya iki -üç adet cihazdan alınıp değişim sağlama .

Örneğin . Bir plaka 5 -10g/h olmalı bazıları tek taraf bazıları çift taraflı .
20g/h, bir cihazın veya sistemin saatte 20 gram madde ürettiğini, tükettiğini veya salgıladığını belirten bir akış ve kapasite ölçü birimidir ("grams per hour" - gram/saat).
Kaç metreküp için kullanılır bilmiyorum .
Tam bilğim yok .

Sonrası ortamı havalandırma pencere açma . Süre hakkında bilğim yok .
Kaç saat kullanıldı ise iki katı havalandırma yaptım .

Diğer takviye Fakir Vita iyonik hava temizleyici . ( UV-C Lamba ve filitleri )

Link veridiğiniz ürünün içini gösteren fotosunu göremedim .

Kolay gelsin Sağlıcakla ...

Son düzenleme:
Ozon veya uv lambalı cihazlar havadaki mikrop virüs v.s. için kullanılan hijyenik ürünler.

Sizin ihtiyaç nedeniniz bu ise sağlık için ise uygulanabilir.

değerli ustalarım, 1,5 ay kadar evden uzaktaydım (yalancı tatil, aile ziyaretleri) ev kapalı kaldığı için, rutubet filan epey uğraştırdı temizlik için. ama ben iflas ettim 2 aydır hastane ev arası yol yaptım. hala düzelemedim. alerjik rinit + koah filan geberiyorum. uzman dr. oksijen konsantratörü ve oksijen tüpü al dedi. nefes almakta çok zorlanıyorum. satürasyonum % 90 nın üzerine çıkmıyor. 82-85 arası geziyor. hangisini önce alayım bilemedim. aklıma ilk önce yaşam alanım evimi dezenfekte etmek geldi.

Forum istatistikleri

Konular
133,424
Kullanıcılar
459,425
Son üye
database

Yeni konular

Geri