Ozon jeneratörü hakkında bilgi.

Geçmiş olsun usta. En iyi doktor insanın kendisidir derlerse de sen yine de bir hastaneye gidip en azından kan değerlerine baktır. Belki demir eksikliğindendir? Malum oksijeni taşıyan hemoglobin, demir aracılığıyla bu nakliyeyi yapıyor.;)

Geçmiş olsun usta. En iyi doktor insanın kendisidir derlerse de sen yine de bir hastaneye gidip en azından kan değerlerine baktır. Belki demir eksikliğindendir? Malum oksijeni taşıyan hemoglobin, demir aracılığıyla bu nakliyeyi yapıyor.;)
3 tane kan tahlili oldum, artı arter damardan bile kan alıp test yaptılar. bir çok değer güzel ama saturasyon çok düşük. belki uğraşmak istemediler çaktılar makineyi. gerçi bana bakan dr uzmandı ama ne bileyim işte. o kadar ilaçtan sonra şimdi iyi güzel günlerim sesim daha az kısık çıkıyor ve normale yakın nefes alabiliyorum.

Geçmiş olsun, nüfus cüzdanı eskidikçe arızalar baş göstermesi de normal oluyor maalesef.:(
geçince bir şeycikler kalmaz merak etme. sesim çatlakmış şimdi daha çok çatlak çıkıyormuş onu da öğrenmiş oldum. yaşadığımız her gün kar.

Geçmiş olsun abi. Ozonun nefes almaya faydası yok odanda evinde istenmeyen koku nem küf varsa ve devamlı sebep yoksa ondan kurtarmaya zaman kazandırmaya faydası var. Evinde nem rutubet varsa kısa zamanda kurtulmaya bak mümkünse evini değiştir. Şu an tedavin oksijen tüpü ve tavsiye ediyorsa doktor dağ - temiz havaya çıkmak.

Geçmiş olsun abi. Ozonun nefes almaya faydası yok odanda evinde istenmeyen koku nem küf varsa ve devamlı sebep yoksa ondan kurtarmaya zaman kazandırmaya faydası var. Evinde nem rutubet varsa kısa zamanda kurtulmaya bak mümkünse evini değiştir. Şu an tedavin oksijen tüpü ve tavsiye ediyorsa doktor dağ - temiz havaya çıkmak.
ozonun dezenfektan olduğunu biliyorum. ev kapalı kalınca haşerat ve küf oluşmuş biraz. ilaçla haşeratı hallettim ama küf ve dezenfekte için en ucuz çözüm ozon görünüyor. ve ev değiştirmem imkansız. benim gibi marazlı / arızalı birini evine alacak hatunu nerede bulacağım?

evet iş size kaldı @arkaplan ustam. sizin verdiğin linktekinin otomatik kapanması yok ve verimli çalışıyor. ısınma olayını 12 volt bilgisayar fanıyla çözdüm diyelim bir de zaman ayarlı fiş lazım. benim verdiğim linkteki düşük kapasite am 40 m2 yer için sıkıntı değil ve otomatik kapanıyor. üstelik suyu da ozonlayabiliyor. su önemli değil hangisinde karar kılacağım şaşırdım. yardım lütfen.

evet iş size kaldı @arkaplan ustam. sizin verdiğin linktekinin otomatik kapanması yok ve verimli çalışıyor. ısınma olayını 12 volt bilgisayar fanıyla çözdüm diyelim bir de zaman ayarlı fiş lazım. benim verdiğim linkteki düşük kapasite am 40 m2 yer için sıkıntı değil ve otomatik kapanıyor. üstelik suyu da ozonlayabiliyor. su önemli değil hangisinde karar kılacağım şaşırdım. yardım lütfen.

Kurallara uyulup çalıştırılması gerekir ve diğer yan etkilerini tam bilmiyoruz .

Diyelim ozon jeneratörü işi tamam bir gün bir odada bir diğer başka odada kalacaksınız . Bu odalar arası yalıtım olması gerekir . Diğer odaya gaz ulaşmasın .

Tavsiye veremiyorum .

Kurallara uyulup çalıştırılması gerekir ve diğer yan etkilerini tam bilmiyoruz .

Diyelim ozon jeneratörü işi tamam bir gün bir odada bir diğer başka odada kalacaksınız . Bu odalar arası yalıtım olması gerekir . Diğer odaya gaz ulaşmasın .

Tavsiye veremiyorum .
ustam zaten bir gün çalışacak hali yok ki, saat, dakika çalışacak.

Elinde tuplu calisan bir TV yada monitor varsa (bazi monitorler sinyal yokken HV uretimini durdurabilir o yuzden TV daha garanti);

Tupe baglanan anod basligina genis metal levha ya da sineklik teli gibi bir metal elek bagla.

Bu levhanin karsisina da TV nin GND sine bir baska metal levha yada metal elek bagla.

Iki elek arasindaki mesafeyi ayarla surekli bir ark/atlama olmasin.

Bu duzenek ozon gazi uretir. Ama carpilmamaya dikkat et.

HV hattina bolca 1M seri direnc baglamakta fayda var.

Ozon gazini kokusundan anlarsin zaten.

Forum istatistikleri

Konular
133,434
Kullanıcılar
459,440
Son üye
yavuzfurkan206
Geri