-Acemi- Onursal Üye Onursal Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 3,076 Puanları 720 27 Eyl 2014 #11 burak erdem' Alıntı: bu değerleri girme sebebimiz Genişletmek için tıkla ... Sürücüdeki bazı özellikleri kullanabilmek için bu değerleri girmek gerekiyor ama hangisi ne için onu net olarak bilmiyorum.
burak erdem' Alıntı: bu değerleri girme sebebimiz Genişletmek için tıkla ... Sürücüdeki bazı özellikleri kullanabilmek için bu değerleri girmek gerekiyor ama hangisi ne için onu net olarak bilmiyorum.
burak erdem Üye Katılım 21 Haz 2012 Mesajlar 39 Puanları 1 27 Eyl 2014 #12 anladım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için alpernbugra' Alıntı: Sürücüdeki bazı özellikleri kullanabilmek için bu değerleri girmek gerekiyor ama hangisi ne için onu net olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ...
anladım teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için alpernbugra' Alıntı: Sürücüdeki bazı özellikleri kullanabilmek için bu değerleri girmek gerekiyor ama hangisi ne için onu net olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ...
Lucarelli32 Üye Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 34 4 Şub 2019 #13 Arkadaşlar ben pic ile pwm üreterek sıcaklık sensörlü bir ac motor kontrolü yapmak istiyorum bitirme projesi olarak(Fan) fakat bir türlü istediğim bilgilere erişemedim daha önce bu konuda çalışan veya bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar ben pic ile pwm üreterek sıcaklık sensörlü bir ac motor kontrolü yapmak istiyorum bitirme projesi olarak(Fan) fakat bir türlü istediğim bilgilere erişemedim daha önce bu konuda çalışan veya bilgisi olan var mı?