Cok tesekkur ederım aslında cidden eger sizin İcin uygunsa kabul ederim buyuk bir zevk ileEğer yeni başladıysan elinde bi pic programlayıcı yoksa sana bi tane brenner 9 programlayıcı hediye edebilirim. Yıllardır kenarda yatıyor.
Antalya'da elden teslim edebilirim, değilsen kargoyla göndereyim, hatta yanında 16F877 de göndereyim o da boşta duruyor.Tesekkur ederim zaten suanda c diline hakimiyetim var
Cok tesekkur ederım aslında cidden eger sizin İcin uygunsa kabul ederim buyuk bir zevk ile
Eğer yeni başladıysan elinde bi pic programlayıcı yoksa sana bi tane brenner 9 programlayıcı hediye edebilirim. Yıllardır kenarda yatıyor.
Yaa cidden cok saolasın suan o kadar mutluyum ki ben balıkesirde yasıyorum pekiya kargo olayını nasıl yapalım bu arada cidden cok tesekkur ederim sızın sayenizde bir adım dah atmıs olucamAntalya'da elden teslim edebilirim, değilsen kargoyla göndereyim, hatta yanında 16F877 de göndereyim o da boşta duruyor.
Olsun ben onu ayarlarım ya ve birazdan atıcam size ısım soyısım ve adresimi cidden cok tesekkur ederimŞimdi buldum taktım bilgisayara ama windows 10 da çalıştıramadım bilgin olsun internette ilgili bişeyler var ama uğraşmak istemedim. Windows 10 varsa seni biraz uğraştıracaktır.