Pıc programlamalı akıllı ev otomasyonu yazılımı aranıyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışma güzel ticari değeri de var yalnız akıllı ev kadar aptalca bir fikir dünyada başka yoktur diye düşünüyorum. Çok gereksiz ama hava civaya meraklı insanların ilgisini çeker bu sistemler. Alarm tamam, zaten kullanıyoruz ama salonumun ışığını niye telefonumdan açayım ya.
bence bu işten para kazanmak istiyorsak lüks harcamalara da odaklanılmalı.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bu konu ile ilgili yazılım devre otomasyon yapıyorum profesyonel sadece girişimcilere yönelik tasarım arge kodlama algoritma yaptım gerisi girişimcilere litfen şu türk coderlerede yol açılsın dışarıdan almayı bırakın bizlerde benim gibilerde hayatını zamanını maddiyatını kısıtlıda olsa harcadı değer verin yapılan işin kaynaklarına ulaşmak yerine yapılan işin değerini bilip ona göre değer ve gereken desteği verin benim gibi bir çok arkadaş var destek bekleyen .. saygılarımla

bu sistemin bedavaya yapılacağı düşüncesi bence artık beyinlerden silinmelidir bu işler para emek zahmet arge isteyen işler formlarda sorulara baklılınca veya isteklre nerde masraflı işler var onlar isteniyor bu derece profesyonel işler karşılıksız verilmez düşüncesindeyim isteklerde en azında biraz da olsun destek verileceği belirtilmelidir kimse bu işleri ebdelsiz yapmaz sanırım
 
Çalışma güzel ticari değeri de var yalnız akıllı ev kadar aptalca bir fikir dünyada başka yoktur diye düşünüyorum. Çok gereksiz ama hava civaya meraklı insanların ilgisini çeker bu sistemler. Alarm tamam, zaten kullanıyoruz ama salonumun ışığını niye telefonumdan açayım ya.

Akıllı bina ile ilgili görüşleriniz bence çok yanlış...Akıllı Bina Kontrollerinin içinde,Aydınlatma,Perde/panjur kontrol gibi özelliklerin yanı sıra consierge hizmetleri,kamera takibi,multimedia kontrolleri,hırsız veya yangın su basma vs.güvenlik sistemleri,İklimlendirme sistemleri gibi birçok kontrol mevcut ve bunlar gerçekten hayata konfor katan güzel özellikler.

Kaldıki sadece salonumun ışığını neden uzaktan kontrol edeyim diye düşünürseniz çok yanlış bir yola girmiş olursunuz.Salonunuzun ışığını kontrol etmek size sunulan eksta bir özelliktir.Bu aydınlatma kontrolleri ile birçok fonksiyonu yerine getirebilirsiniz.Mesela film izlemek istiyorsunuz tek tuşa bastınız multimedia sisteminiz sayesinde filminiz başladı ses sisteminiz ayarlandı,perdeleriniz kapandı,aydınlatmalarınız uygun ambiansa göre açıldı kapandı yada dimlendi.Aynı odada çalışma zamanı.Gene tek tuşla istediğiniz moda getirebilirsiniz.Uzun bir süre evinizden uzak tatile çıkıyorsunuz diyelim.Özellikle tatil bölgelerinde hırsızlar evi önceden izlemeye başlarlar kimse varmı diye.Siz gene bu aydınlatma kontrollerini her akşam atıyorum beş dk yaktınız kapadınız yada farklı kombinasyonlar denediniz ve evde biri var hissi oluşturdunuz.Bu gibi değişik senaryolar üretilebilir.Merdivenlerde koridorlarda hareket dedektorleri gün ışığı detektörleri size aydınlatmada tasarruf yapmanızı sağlayabilir((nekadar sağlayacak diye düşünüyor olabilirsiniz ama buda bizim Türk mantığı yurtdışında her Watt enerji çok değerli görülür).Bunun gibi birçok örnek verilebilir.Eee haliyle bunları yapınca size ekstra olarak o ışığı uzaktan açıp kapama imkanıda verilmiş oluyor.

Avrupa ülkelerine yada amerikaya bakarsanız artık evlerin büyük çoğunluğunun bu şekilde tasarlandığını görebilirsiniz
 
Konu rayından çıktığı için kilitlenmiştir. Lütfen forumu ticarethaneye çevirmeye kalkmayın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,918
Mesajlar
921,684
Kullanıcılar
451,083
Son üye
ahmetkaya2828

Yeni konular

Geri
Üst