Panasonic Servo Yardım

hkn_blt

Üye
arkadaşlar elimde fp0 c32 panasonic plc,a4 serisi panasomic ac servo sürücü ve panasonic 120v servo motor var ben bunu kontrol etmek istiyorum ama pek bi bilgim yok bunlar birbirine nasıl baglanır falan yardımcı olacak arkadaş varmı acaba ?

Merhaba aşağıdaki linkte FP0 plc için 2 servo kontrol yazılımı bulunmaktadır

Aşağıdaki linte ise tek bir servo kontrolü için kullanabileceğin,home arama,jog komutu, adıma gönderme gibi komutların nasıl yapıldığını gösteren yazılımlar bulunmaktadır.Ayrıca FP0C-16P ye uygun olarak cıkış uçlarının servoda hangi uçlara bağlanacağı ve servodaki hangi uçlara sinyal vereceğin anlatılmaktadır.

Umarım yardımcı olur.

Ekli dosyalar

• FP0 İLE y0 ve y1 den 2 servo kontrolü.rar
    870 bayt · Görüntüleme: 15
  • FP0_SERVO_CONTROL.rar
    40.5 KB · Görüntüleme: 7
tşk ederim umarım sürücü konusunda da yardımcı olursun..

tüyolar:
1-pwm komutlarında sinyal ömrünü düşürki daha yüksek frekansda çıkış alabilesin..
(Sürücüde Electronic gear katsayısını yükseltirsende daha az sinyalle aynı devire ulaşırsın. Resulation faktörünü göz önünde bulundur.)
2-PLC ile servo kontrolü biraz karın ağrılı iş komutlarında mutlaka by-pass ve temizleme kodları bulunsun aksi takdirde sisteminin refleksi azalacaktır.

motor ve sürücü kodlarını da yazarsan birbirine uyumlu olup olmadığı da önemli.

Sayın Panasonic Destek

paylaştığınız dosyalara paylaşım sitesi yasaklandığı için ulaşamıyorum.

mümkünse başka bir site aracılığı ile paylaşırmısınız

Sayın Panasonic Destek

paylaştığınız dosyalara paylaşım sitesi yasaklandığı için ulaşamıyorum.

mümkünse başka bir site aracılığı ile paylaşırmısınız

Merhaba bir projede olduğumdan interneti sınırlı olarak kullanabiliyorum.Dosyaları 1 hafta sonra başka bir siteye yükleyebilirim.

Ancak bu arada sizde aslında bu dosyalara ulaşabilirsiniz.Yapmanız gereken internetten yasaklı sitelere ulaşmak için DNS numarasını değiştirme özelliğinin nasıl yapıldığını öğrenmek.

Umarım yardımcı olur

arkadaşlar merhaba benim sorum şu olacak,
elimizde 4 eksen ahşap işleme cnc router var,panasonic servo kullanıyor her eksen.X ekseninde titreşimler oluyor özellikle y ekseninden (+ veya - yönünde) işlemi bitirip x eksenine geçerken titreşim oluyor.
level 3 de auto tuning yaptım

auto tuningden önce sonra
parametre10 1st position loop gain 80 48
11 1st velocity loop gain 20 27
12 1st velocity integration time 16 21
14 1st torque filter time constant 65 84
20 inertia ratio 3000 4436

şeklinde değiştirdi değerleri,fakat 10 15 gün gibi bir süre sonrasında titreşim olayı devam ediyor.bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,735
Kullanıcılar
452,457
Son üye
powerotomasyon.net

Yeni konular

Geri