Pano içi kaçlık kablo kullanılmalı?

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Benim araç yağ eksiltmişti. Hidrolik fren yağı koymak zorunda kaldım. 1/2 lt kadar sorun olmadı.
Böyle kimyasal yapıları farklı akışkanları karıştırmak konusunda temkinli olmak lazım. Bizim bir şef marketlerden aldığı değişik marka antifrizleri habire radyatöre koyuyordu. En son hararet sorunu başladı arabada . Yetkili serviste motor açmaya kalkıştılar. Piyasada taşşakli bir usta radyatör değişimi ile durumu kurtardı.
 
kutununu üzerinde fren hidrolik yağı yazıyordu. 1 yıl oldu bir sıkıntı yok
Ben üzerinde fren yağı yazanını görmedim varsa da Türkçeye yanlış çevirmişlerdir
Brake Fluid diye yazar. İyiki birşey olmamış. Belkide oldu ama haberiniz yok.
Olay: Abimizin ford dizel aracı yağ eksiltir. Daha doğrusu neredeyse araçta yağ kalmamıştır. Issız bir yerdedir. Sadece traktör yağı bulabilir mecbur der alır koyar. Memlekete geri döndüğünde araçta tuhaflık hisseder. Servise götürür ve artık motorsuz bir araç sahibi olmuştur.
 
Tüm forumca gerizekalısınız sizin ucuz ve aşşalık hayatınız tamamen elektirik üstüne diye herkesi öyle zannediyor ve aynı ucuz bilgileri bilmesini bekliyorsunuz. Bilgim yok diye ne konu açsam bi taşşak muhabbeti dönüyor. Aynı aptal ucuz bilgilerinizle başarısız hayatınızda dahada başarısızlıklar diliyorum. Bu mesaj muhetemlen atılmama sebep olucak ama çokta bi tarafımda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…