arabada o vardı.Zeytin yağı falan yok muydu daha iyi giderdi.
Böyle kimyasal yapıları farklı akışkanları karıştırmak konusunda temkinli olmak lazım. Bizim bir şef marketlerden aldığı değişik marka antifrizleri habire radyatöre koyuyordu. En son hararet sorunu başladı arabada . Yetkili serviste motor açmaya kalkıştılar. Piyasada taşşakli bir usta radyatör değişimi ile durumu kurtardı.Benim araç yağ eksiltmişti. Hidrolik fren yağı koymak zorunda kaldım. 1/2 lt kadar sorun olmadı.
O yağ değil sıvı sıvı fren hidrolik sıvısı. Yağ ile sıvı karışır mı hiç Deydiği yerin anasını ağlatır.arabada o vardı.
Bu mevzuların kısa vadede etkisi hissedilmeyebilir .O yağ değil sıvı sıvı fren hidrolik sıvısı. Yağ ile sıvı karışır mı hiç Deydiği yerin anasını ağlatır.
kutununu üzerinde fren hidrolik yağı yazıyordu. 1 yıl oldu bir sıkıntı yokO yağ değil sıvı sıvı fren hidrolik sıvısı. Yağ ile sıvı karışır mı hiç Deydiği yerin anasını ağlatır.
ELF marka yağı ben de uzun süre kullandım. Renault' un tavsiyesi de ELF di diye aklımda kalmış.Yaklaşık 10 sene elf kullandım. Piyasanın en ucuz yağlarından. Hiç sorun olmadı.
Sizi kompresyon testi yaptırmaya davet ediyoruzkutununu üzerinde fren hidrolik yağı yazıyordu. 1 yıl oldu bir sıkıntı yok
Ben üzerinde fren yağı yazanını görmedim varsa da Türkçeye yanlış çevirmişlerdirkutununu üzerinde fren hidrolik yağı yazıyordu. 1 yıl oldu bir sıkıntı yok