Pano içi kaçlık kablo kullanılmalı?

Güle güle. Senin seviyene inip hakaret edeceğimizi bekleme.

Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ucuz insan ben sana hakaret etmedim tüm foruma aşşalık kompleksini kaba kelimelerle gösterdim

Psikolojik analiz için teşekkürler. İş hayatınızda başarılar.....

@by lent .

Güzel kardeşim bak yapay zekaya sorarmışsın gibi soru soruyorsun. Diğer konularında sana Türkiye nin çoğu yerinde bulamayacağın kadar ayrıntılı cevaplar verdik. Burada gördüğün kişiler bu işi herhangi bir ücret karşılığında yapmadığı için 7/24 aklına gelen soruları bize sormamalısın. Bu işi yapmak istiyorsan çıraklık okuluna gidebilirsin seni eğitsinler ancak kaçlık kablo kullanayım hangi renk olsun Fenerbahçe mi Galatasaray mı diye sorular sorarsan insanlar şakaya vurur elbette. 10 sorunun 9 una cevap verdik birine vermedik diye yedi sülalemize sövdün.

Emin ol burada en ucuz ve kötü hayat seninki. Çoğu insan alın teriyle sorduğun soruları kitaplarda araştıra araştıra kafasına vurula vurula öğrenen insanlar. Başarılı bir hayatın varsa paraya kıy okkalı bir elektrikçi tut bu soruları hiç merak etme.
Kötü birşey söylemek istemiyorum umarım hatanın farkına varırsın.

Google soru sormuyorsun tarif ister gibi yazman hata.

Bulunmak istediğiniz ortam çevrenize verdiğiniz değeri lakin seçtiğiniz cümleler eğitiminizi ele verir. @CenkFaz 1 ay cezalisin sure sonunda devam etmek istemezsen paşa gönlün bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…