a.yilmaz54
Üye
arkadaşlar bu devrenin yazılımında blok şemasında ve özellikle buradakş pcb sinde oldukça kritik hatalar var...ve zaten devrede çalışmıyor...ben aylarca uraştm çalıştıramadım....sonra bi gün karaköyde gezerken bi baktım anaaaaaaaa o da ne adamlar bu devreyi çalışır halde satıyolar...aldım ve son derece iyi çalışıyor..yazılımıda türkçeleştirmişler...yerini isteyenler için karaköy pasajı 2.kat çayocağnın yanında TEKNOKİT Elektronik var orda satılıyo...kodlarını da cd içinde veriyolar pbp kodu da dahil fakat taktir edersinizki 90 lira para saydım üzülerek sölüyrm kodları paylaşamam...ama benden ilgilenenlere bundan daha iyi bi kıyak olamaz heralde...sormak lazım belkide sadece kodları istenirse yine satabilirler...
sana sadece yuh.burada arkadaşlardan bilgileri alırken paraylamı veriyorlardı sana?burası paylaşım sitesi seninki paylaşım degil sır olduarkadaşlar bu devrenin yazılımında blok şemasında ve özellikle buradakş pcb sinde oldukça kritik hatalar var...ve zaten devrede çalışmıyor...ben aylarca uraştm çalıştıramadım....sonra bi gün karaköyde gezerken bi baktım anaaaaaaaa o da ne adamlar bu devreyi çalışır halde satıyolar...aldım ve son derece iyi çalışıyor..yazılımıda türkçeleştirmişler...yerini isteyenler için karaköy pasajı 2.kat çayocağnın yanında TEKNOKİT Elektronik var orda satılıyo...kodlarını da cd içinde veriyolar pbp kodu da dahil fakat taktir edersinizki 90 lira para saydım üzülerek sölüyrm kodları paylaşamam...ama benden ilgilenenlere bundan daha iyi bi kıyak olamaz heralde...sormak lazım belkide sadece kodları istenirse yine satabilirler...