Win7 nin mixeri XP gibi değildir.Estağfurullah hocam kandırmak olur mu hiç.Zaten sizin bildiğiniz kullandığınız program.Sadece bir sorun çıktı onu çözemiyorum.
Kasa PC de işletim sistemi Win 7 bu nedenle dizüstünde kullandığım sürüm bu bilgisayara kurulmuyor.
Adobe 1,5 de de spektrum analyzer göremedim.
PC Pentium 4 3,2GHz
3GB ram
Osilaskop yazılımı çalışıyor sorun yok.
Korkutmazsanız korkmamTelefonla görüşsek daha iyi olurdu ama benden korkabilirsin
Bu test doğru ölçüm verir.Aynı şekilde Technics SU-V620 ye de böyle bir test yaptım.Böyle bir test doğru bir ölçüm sonucu verir mi?Yani amplilerde bir müzik yokken ses potunu ve ton kontrollerini sonuna kadar açtığımızda kapattığımızda gördüğümüz dB değerleri bize ampli gürültü seviyesini ölçtüğümüzü gösterir mi?
İşte ben adamı böyle köteklerimVideoları çekerken değerler görüntüde uzak kalmış o yüzden anlaşılamıyor.Ama şöyle bir şey var ki, LM1875 in minimum ve maximum gürültüsü Technics e göre daha düşük.Özellikle Technics'in ton kontrol butonu açıkken gürültü artıyor.Ama bizim LM1875 de öyle olmuyor,bas,tiz loudness sonuna kadar açık olsa da gürültü artmıyor.
Gürültü etkileri bundan sonra gudurukluk seviyesindedir.LF353 op-amp ile PPM -72 ile -66 dB arasında duruyor.Daha da düşmüyor.Eğer daha kaliteli bir op-amp düşürür mü bilemiyorum.Belki de gerçekten bilgisayar ana kartında belki ses kartında olan bir gürültü var onun etkisi olabilir.
Düşürmez olmazlar mı.. Hemide öyle düşürüyorlar ki aklın almaz.Tabi dediğiniz gibi -72 dB gürültü seviyemiz ise ve Technics ampli bunun altında görünmüyorsa demek ki gürültü gerçekten var.Belki kulağımız duymuyor bu sesleri ama var.Peki bu firmalar için bu kadar zor bir tasarım mı ki bu gürültü seviyelerini düşürmezler?
Yapılacaklar.Bu ölçümleri tekrar yapacağım.Yapınca dB olarak paylaşacağım.Yapabileceğim değişik ölçümler varsa bana yazarsanız(nasıl yapacağımı)memnun olurum.Teşekkürler.
İşin gerçeği ben bu ampliyi yaparken çok keyif aldım.Amatör olarak eli ayağı düzgün bir ampli yapacağımızı düşündüm.Ama hiç bir zaman bir technics marka ile boy ölçüşebileceğini düşünmemiştim.Demekki ölçümlerimiz relatif de olsa kıyaslama yaptığımızda senin technics i katlıyor.
Demekki uğraşılarımız boşa gitmemiş.
Satış pazarlama teknikleri diyebiliriz.Yüksek modeller bu fiyat daha düşük modeller bu fiyat diyerek ürün pazarında daha geniş kitlelere hitap etmek diyebiliriz.Zaten çoğu kullanıcı için önem arz etmeyen ölçüm değerleri.Bazıları neden uçuk seviyede pahalı iken bazıları daha ucuz fiyatla satılabiliyor dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?