Bildiğin tutkallı tavan boyası bence buBeyaz soldermaskEkli dosyayı görüntüle 117362
Bu tür PCB leri hiç sevmiyorum, arıza ararken yolları takip etmek çok zor oluyor.Bildiğin tutkallı tavan boyası bence bu![]()
Konununuzu karıştırmadan bir ilave yapmak istiyorum izninizle. Hurdalıkta bulduğum ve kendi özel depoma stokladığım bozuk cihazlardan birini sökeyim dedim can sıkıntısından. İçinden böyle beyaz bir PCB çıktı. İlk defa gördüm. Çokta şaşırdım. Bu konuda bilgisi olan varmıdır acaba?Ekli dosyayı görüntüle 117360Ekli dosyayı görüntüle 117361
Allah'tan uydurma bir mikroskopum var. Standı bizden imalat. Yoksa herşey daha zor olacak.Bu tür PCB leri hiç sevmiyorum, arıza ararken yolları takip etmek çok zor oluyor.

Evet. Kağıt havluluk. Niye bu kadar kasıp pik kontrol koydular daha tam çözemedim. Büyük ihtimal zamanlama fonksiyonunu da ona yaptırıyorlar. Pike bağlı bir opto üzerinden mosfetle DC motor kontrolü var.Kağıt pil motor yazan yerler ve ir sensör çifti var ... Tüm bunları alıp elimizde de reçete yoksa ... Biraz nane, biraz limon suyu ... () Aklıma gelen tek cihaz temassız peçetelik / kağıt havluluk.
Allah'tan uydurma bir milroskopum var. Standı bizden imalat. Yoksa herşey daha zor olacak. Ekli dosyayı görüntüle 117363