ibocan44 Üye Katılım 2 May 2013 Mesajlar 9 Puanları 1 9 May 2013 #1 pcb den havya ile komponent sökmeye çalışıyorum ama devreyi sabitleyecek birşey bulamıyorum hep sağa sola kayıyor ne önerirsiniz ? Moderatör tarafında düzenlendi: 9 May 2013
pcb den havya ile komponent sökmeye çalışıyorum ama devreyi sabitleyecek birşey bulamıyorum hep sağa sola kayıyor ne önerirsiniz ?
korkmaz_design Electrical & Industrial Automation Yönetici Yönetici Katılım 21 Ara 2006 Mesajlar 2,545 Puanları 419 9 May 2013 #2 böyle bir şey alabilirsin HZD-10M Mercekli Havya Sehpası, HZD-10M Mercekli Havya Sehpası, DİRENC.NET / Türkiyenin elektronik kompanent satış sitesi., , , , SEPHA VE SÜNGER ancak çok acil ise pcbyi masanın kenarına, komponeti sökebileceğin şekilde şeffaf koli bantı ile bantla (ben öyle yapardım)
böyle bir şey alabilirsin HZD-10M Mercekli Havya Sehpası, HZD-10M Mercekli Havya Sehpası, DİRENC.NET / Türkiyenin elektronik kompanent satış sitesi., , , , SEPHA VE SÜNGER ancak çok acil ise pcbyi masanın kenarına, komponeti sökebileceğin şekilde şeffaf koli bantı ile bantla (ben öyle yapardım)
Konu Sah ibocan44 Üye Katılım 2 May 2013 Mesajlar 9 Puanları 1 9 May 2013 #3 saol be abi kralsın pcb yerinden oynamıyo artık bir süre idare eder beni ...