PC'ler ve teknolojik sohbetler.

Bende sadece fön makinesinden söküp ucuna mandren taktığım bir motor var. Diğer PCBleri bununla delmiştim. Profesyonel olması için size gönderebilirim yada ben de delebilirim fark etmez.
Tezgah ile delinmezse delikteki minicik eğrilik bile montajda sorun çıkartabilir.
Tezgahın amacı ucun tam 90' ile plaketi delebilmesidir.
Ayrıca uçların kalınlıkları iyi bir montaj için hassas ayarlanabilmelidir.
Çin işi çipindirik dirençlerin telleri çok ince olduğu için montajda estetik olamıyo. Bendeki çoğu dirençler VISHAY, REOHM veya benzeri çok kaliteli markalardan. Hatta bazı değerlerden binlerce direncim bile var.
Bunlar özel amaçlı olarak alınmıştı. Bazı devrelerde çok kullanılıyor.
1-12-3565-350 ohm gibi küsüratlı değerlerden ganimet gibi var. Sana da bol bol gönderebilirim. Gerekirse bir yerlerde kullanırsın.
Önce beygirin işi bitti. Motor beygirin yerini aldı.
Sırada şöfor var. Onun yerini almaları da yakın.

Subliminal mesaj demeyim de, alt mesaj demek daha doğru olur sanırım. Belki gormussunuzdur; "Orhan bilgi..." İsimli bir kullanıcı var. Olur olmadık konulara ileti yazar, konuya tamamen alakasiz fikirler öne sürer. Hatta ben bir ara onun bir yapay zeka olduğunu sanmıştım. @paskomya ustanın paylastigi karikatür "Orhan" isimli bir karakter barındırıyordu. Atin söylediğini "çember daralıyor Orhan, senden de kurtuluyorlar Orhan" demesini, Orhan bilgi... adli kullanıcıya gönderme olduğunu düşünmüştüm.

Orhan için pek önemli olduğunu sanmam.

ORHAN okudu! ... Bu saatte sütlü kahve içmek istedim...

Son düzenleme:
Bir çift yuvarlak şasi Westra hoparlör daha.
Tek problem 160mm olması

Westre KW 160-1398/8 hom İlan No: 1123679124
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...eri-westre-kw-160-1398-8-hom-1123679124/detay
Tamamdır hocam ben kartı temizleyip gönderirim size o halde. Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• EE39A4E7-C61E-443F-B954-007A5F5DCCE0.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 6
  • 899E87D9-12E7-410C-B028-D36EC17627D4.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Evet yanına bir çift Westra tweeter ile sizin tabirinizle hörül çısıl dinlenir değil mi hocam

Bu arada daha önce bahsettiğim sol kanalın sesinin azalmasının sebebi volume potunun kablolarından dolayıymış.
Buradaki kabloları söküp tekrar yerlerine tam takınca düzeldi, iki haftadır hiç problem yok seste.
Muhtemelen headerlar dandik olduğu için temazsızlık yapıyordu.

Senin aldığın tweeterler ile daha iyi olur. Tek bir tw rahat yeter.
Filtre devresi farklı yapılmalıdır.

Gablolama möhümdür diye kaç kere anlatmıştım.

Benim arabanın ses sistemi epeydir bozuk . Geçen tamire verdim . 1 ay düzeldi. Geçen hafta gene cortladi. İlk önce ne hikmetse arabanın sağ tarafından daha sonra sol tarafından ses kesiliyor. Açıyorsun multimedia yı çalışıyor ama ses yok . Söküp takmaktan usandım artık. Çalmazsan çalma ne halin varsa gör diyorum . Sizin gibi kaliteli ses dinlemeyi bırak ses için bile uğraşasım gelmiyor artık. Çok mu yaşlandım ne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…