mikatoarido
Üye
Ekstra topraklamalı priz alsam sorunum sizce çözülür mü?Sanki farkli faz da yani farkli prizde gibi çalışıyor gibi
Kasadakipoweer faz kaciyor ayni prizde de denediniz mi prizde ayni gibi
bu iki cihaz birbirine uymuyor arada ölçü aletiyle olcek orada 50 60 volt gibi sizzma varbir uyumsuzluk var baska bir odada priz cekip denemek gerebilir veya toprak ile notr karışmış diye dusunuyorum birilsinde guc kaynağı saseye veya birinin eksisiyle digerinin eksisiz arasinda gerilim farki var veya birinde toprak hatti var birinde yok
Egerki ayni prizde bu olay varsa cihazlarin birinde beslemede bi eksiklik var fabrikasyon hata bile olabilir
Hdmi kablosunun sasesi yani eksi olmasi normal digerleri ise sinyal taşır
Tv ni eksisi ile kasanin eksisinde bir anormallik var ben bu olayi aparmada su sekilde yasiyorum catidan gelen uydu kablosu ile tv eksisi arasinda kalinca çarpılırsın nedeni ise her daireye giden faz farklidir binaya 3 faz gelir ve acilari birbirinde farkli oldugundandir bunu su sekilde cozulebilir ama kimse bunu onemsemez her evin içinde yalitim trafosu kullanirsa faz toprakta yalitildigi icin carpilmazsin sebekeddn gelen faz artik bagimsiz olmustur diye dusunebiliriz 220 giriz 220 cikis olan regulator dedigimiz bir trafodur ancak surekli eneji harcxndigindan pek olan bir durum degildir ben hep olmasini istemişimdir.
3 farklı hdmı ile denedim sonuç aynı maalesef.Hdmi kabloyu değiştirip deneyin. Kablo kontaklarında temas olabilir.