Peltier yapıştırıcı?

cevaplar için teşekkürler termal yapıştırıcıyla yapıştıracağım herhalde
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
çift taraflı bant kullanabilirsiniz. orta taraf boş kalacak şekilde kenarlarda 1 mm kadar boşluk bırakıp termal macun sürün ve poltieri üzerine yapıştırın.
61100

Resimleri paylaştığım şeyler ile de sabitleyebilirsiniz.
 
bina kasnağı derken yanlış söylemiş olabilirim.tavanda şeritler şeklinde küf var kuzey cephe güneş görmediği için ve dış cephe kaplamasından dolayı inşaat yapılırken emdiği suyu dışarı atamadığı için içeri küf olarak veriyor.çoğu kişinin başına geliyor aslında.nem alan cihazlar pahalı olduğu için bu şekilde birşey yapıp denemek istiyorum.umarım anlatabilmişimdir
Binanın tüm duvarlarına monte edecek boyutta peltier mi var? Bu tür içten nem durumu kesinlikle üzerinden bir yaz geçmeden kurumaz. Eğer dışarıdan başka bir nem ya da yalıtım yoksa kurusa da soğuk duvar/beton her zaman ter yapar. Ya ısıtma tüketiminizi ve iç sıcaklığı 22 derece üzerine çıkartıp bağıl nem olayı azalacak ya da kuruma sonunda iyice yalıtım kısmına bakılacak. Yeni binada yalıtım kesin vardır fakat kötü işçilik göstermelik bir yalıtım şeklinde oluyor. Çoğu binada üst kısım (yalıtım kapağı-nasılsa altı görünmüyor!) monte edilmeden gelişigüzel taşyünü ya da straforun döşendiğini görebilirsiniz!
 
Tamamen kurumayan duvarlarda ilk sene saten türü yağlı boya uygulanması kurumayı engeller/geciktirir.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,432
Mesajlar
926,684
Kullanıcılar
451,984
Son üye
Gandalf The Grey

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst